Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Blue Fox glippede i første omgang muligheden, for at tilspille sig matchpucke. Tirsdag aften er der så en ny mulighed, når semifinale fire spilles i Rungsted. Pucken smides kl. 20.30, og vises direkte på TV2 Sport fra kl. 20.00.

Nogle gange sker der bare nogle uforklarlige ting i et ishockey Play Off. Det var i den grad tilfældet søndag hjemme i Herning. På intet tidspunkt var Blue Fox med i den kamp. Muligheden for at bringe sig på 3-0 blev i den grad kastet over bord. Hvad der skete, det kan vi snakke om herfra og til dommedag. Den mest simple forklaring må være, at holdene i Metal Ligaen er så tætte, og i Play Off kan man simpelthen ikke regne med noget som helst.

Måske Blue Fox stadig var lidt høje efter overtidssejren i kampen forinden, eller måske var de trætte? Det kan også være at alle bare havde en offday. Rungsted SKULLE vinde, og måske det seneste resultat bare havde fremtvunget en trodsreaktion? I hvert fald var der ingen tvivl om, at alt fungerede for Rungsted, mens intet kørte for Blue Fox. Men det var kamp tre, nu gælder det kamp fire.

Det er blevet sagt og skrevet et hav af gange. Styrken hos Blue Fox er fart. Derfor skal Blue Fox ganske enkelt spille hurtigere end Rungsted, og det var ikke tilfældet søndag. Rungsted har uden tvivl mere fysik, og den bruger de til, at tage farten ud af Blue Fox spil. Det kan Blue Fox ikke tillade. Enten skal vi spille endnu hurtigere, eller også skal Skriko & Co. Vise, at de har en plan B. Den har vi lidt manglet at se indtil videre. Men der har selvfølgelig heller ikke været behov for en ret ofte.

Tirsdag aften er det en ny kamp, og en ny mulighed for at tage sejren, og dermed sikre sig matchpuck. Men det kræver en helt anden indsats, og en helt anden indstilling, end vi så søndag. Faktisk skal Blue Fox fuldstændig glemme den seneste kamp. For der er intet at hente der. Vi skal kigge ind ad, og finde det, der har gjort os stort set uovervindelige i denne sæson. Vi skal finde tilbage på det spor, som har ført os til sejr efter sejr efter sejr, og som har været med til at gøre, at Blue Fox stadig ikke, i denne sæson, har tabt to kampe i træk. Vi skal gå på banen, og vi skal levere som et hold. Gør vi det, så kan vi slå tilbage, og tage sejren med hjem til Herning igen.

Kampen begynder 20.30, og kan ses direkte på TV2 Sport fra kl. 20.00.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.