Byens rødder vender hjem til Kvik Hockey Arena søndag kl. 15, hvor der venter Herlev Eagles en smagsprøve på den midtjyske vilje!

Blue Fox har fået en god start på sæsonen. Det er blevet til to sejre på udebane, og en målscorer på 8-0. Holdet har spillet godt, og stort set alle facetter af spillet har fungeret. Flere spillere har budt ind offensivt. Begge vores målmænd, Simon Nielsen og Mathias Andersen har fået en kamp, og begge har holdt nullet. Vi har scoret i fem mod fem, i powerplay og i boxplay. Det har på godt jysk faktisk været en ganske fornuftig start.

Men nu er det slut med at rejse rundt. For en stund i hvert fald. Nu er det tid til at blive hjemme. Hjemmebanen, Kvik Hockey Arena kalder endelig igen. Søndag eftermiddag kommer Herlev Eagles nemlig på besøg, til en kamp hvor begge hold har brug for point.

For Blue Fox er en sejr vigtig for at spille sig på ni point efter tre kampe, da der ikke er plads til mange svipsere, i kampen om en plads i Final 4 i Boxen i det nye år. Blue Fox har også en lille revanche til gode. I sidste sæson vandt Herlev nemlig to gange i Herning. Begge gange efter straffeslag. Det er en ny sæson, og vi er kommet rigtigt godt fra land, så den formkurve skal fortsættes på egen is søndag eftermiddag kl. 15.

Herlev sluttede sidste sæson klart sidst, og vandt kun en kamp i ordinær tid over hele sæsonen. Det vil de forbedre i år, og det er de allerede godt på vej til. I første kamp vandt de hjemme 4-3 over Hvidovre. Hvilket også var et krav, da de startede sæsonen med minus fire point pga. en økonomisk rekonstruktion. Fredag aften tabte de så 2-4 hjemme til Esbjerg. Så inden denne kamp, ligger Herlev sidst, med minus et point og en masse blod på tanden. En af holdets nye spillere, canadiske Scott Jacklin fik matchstraf i første kamp, og afsoner søndag sin sidste karantæne dag, så der skal flyttes lidt rundt i kæderne, når Kim Staal og resten af Herlev mandskabet gæster Kvik Hockey Arena.

Den gode start på sæsonen skal fortsættes søndag på egen is hjemme i Herning. Der er faceoff kl. 15.00 og husk at børn til og med 15 år har gratis entré til ALLE Blue Fox’ kampe. Hjemmebanen på Kvik Hockey Arena og byens rødder kalder – det er HOCKEY TIME!!!