Skrevet af: Anders Skou Agerlund

To kampe på tre dage, det er hvad den kommende weekend byder på. Fredag kl. 19.30 får vi besøg af Rødovre Mighty Bulls, mens vi søndag kl.15.00 byder velkommen til Aalborg Pirates.

Efter en lille uges pause skal Blue Fox på den igen. To kampe på tre dage, i jagten på vigtige point. To kampe i jagten på mål, og jagten på at få de sidste marginaler over på vores side. I vores seneste kamp lykkedes det endelig at få scoret nogle mål. Faktisk fik vi scoret hele fire, og endda mod ligaens tophold. Desværre valgte vi så i samme kamp at lukke fem mål ind. To gange fik vi vendt kampen, og kom tilbage igen. Men begge gange udnyttede man ikke momentum, og tillod Rungsted at score ganske få minutter efter. Det var hårdt at se på. Laver vi fejl for tiden, så bliver vi straffet omgående. Så det gælder om ikke at lave fejl.

Rødovre er svære at spille i mod, og de kommer altid med masser af energi. De ligger i det tætte felt fra femtepladsen og ned af, og jagter lige som Blue Fox vigtige point. Rødovre har en stærk top, men de har ikke samme bredde som topholdene, og heller ikke Blue Fox. Selvom Blue Fox også har haft deres problemer mod Rødovre i denne sæson, så er det et hold vi bør besejre, og specielt på hjemmebane. Vi er ved at nå til et tidspunkt på sæsonen, hvor vi simpelthen skal til at vinde nogle hjemmekampe. Der er ikke plads til at blive ved med at smide point. Spiller vi offensivt mod Rødovre som vi gjorde mod Rungsted, så står vi med rigtig gode kort på hånden. Men vi må ikke lave fejl i egen zone.

Søndag venter der så en yderst seriøs opgave, når Aalborg for første gang i sæsonen kommer til Herning. Her skal Blue Fox hæve deres niveau over hele linjen, hvis der skal point ud af det. Aalborg er et tophold, og en seriøs bejler til titlen igen i denne sæson. De har fart, bredde, fysik, og så har de en trup der fungere rigtig godt sammen, men som samtidig også kan levere på egen hånd. Der er ikke mange fingre at sætte på deres hold. Er man ikke klar her, eller sløser man, så betaler man straffen omgående.

Spillemæssigt er der konstant fremgang hos Blue Fox. Men det kniber lidt i begge ender af banen. Enten står man godt defensivt, men har selv svært ved at slå til. Eller også så er der gang i offensiven, men også en del huller bagude. Der er ved at være på tide at nogen stepper op, og begynder at tage ansvar. Vi kan ikke blive ved med at vente. Det er altså på tide at komme i gang nu. Vi vil se desperation foran modstandernes mål, og vi vil se de sikre beslutninger foran vores eget. Selvom julen nærmer sig, så er det på tide at få lukket for gaveboden. Nu er det altså på tide at vi begynder at tænke på os selv.

Lad os nu levere to gode kampe, hvor vi gør som vi skal, og ikke fortsætter med at lave de samme fejl. Et skifte ad gangen, med de rigtige beslutninger. Koncentration og skarphed i begge ender. Så tager vi den derfra.

Fredag kl. 19.30 er det Rødovre, og søndag kl. 15.00 er det så Aalborg. Begge kampe spilles på Kvik Hockey Arena.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig gode kampe til alle.