Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Søndag skal Blue Fox for anden gang på to dage op mod Hvidovre. Denne gang spilles kampen i den københavnske forstad, og face off er kl. 17.00.

Fredag hentede Blue Fox deres tredje sejr i træk, da både Lasse Lassen og Zack Torquato omsatte deres straffeslag. Men sejren kom alligevel i hus med blandede følelser. For en sejr og to point er bedre end ingenting, og i hvert fald bedre end det vi oplevede i de første kampe i sæsonen. Men på den anden side, så er to point bare heller ikke nok. I hvert fald ikke når man er oppe med 3-1 på ”hjemmebane”, i et stykke inde i sidste periode.

Blue Fox har spillet otte kampe, og i fire af dem har vi været foran med to mål, uden at det har kastet tre point af sig. Så ganske vidst går det den rigtige vej, men det er med stille og rolige skridt. I kampene mod SønderjyskE og Herlev spillede Blue Fox noget af den bedste ishockey vi hidtil har set i denne sæson. Men fredag virkede det i den grad som om, at en kamppause på syv dage ikke havde gavnet Blue Fox. Når man kæmper med at finde fodfæste, og kæmper med at få tingene til at fungere, så er der kun en ting der virker, og det er at spille kampe. Så flere kampe over kortere tid, vil uden tvivl være en stor fordel for Blue Fox, og derfor er det nok heller ikke utænkeligt, at holdet er ganske fint tilfredse med at spille allerede igen søndag. Nu ved Blue Fox også hvad der skal til, for uden at spille specielt prangende fredag, var de alligevel bedst, og tæt på sejren.

Hvidovre levede op til deres navn. De hedder ”Fighters”, og det var det de gjorde. De havde svært ved at skabe det store, men de kæmpede og arbejdede, hvilket betød at da Blue Fox lavede fejl til sidst, så var de stadig inden for rækkevidde, og på to skarpe powerplays, udlignede de kampen. Det må uden tvivl have givet dem selvtillid, også selvom de endte med at tabe. For søndag spilles kampen i Hvidovre, og her har de en noget bedre statistik.

Fredag aften i Silkeborg gik snakken efter kampen på, om Blue Fox havde vundet to point eller tabt et. Men det er nu fortid, og vi kan ikke gøre mere ved det. Hvad vi dermed kan gøre noget ved, er at forhindre at den snak kommer op igen søndag. Det gør vi ved at tage til Hvidovre, og tage alle tre point med hjem i bussen. Det er vores niende kamp, og det er i den grad på tide, at få sæsonens anden omgang tre point.

Byens rødder – Midtjyske vilje.

Rigtig god kamp til alle.