Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Tirsdag skal Blue Fox på den igen. Nederlaget til Frederikshavn skal vaskes væk, og det skal gå ud over Hvidovre. Kampen starter kl. 19.30.

Blue Fox kom foran, og havde mange chancer for at udbygge føringen. Men syv minutters manglende fokus endte med at blive dyrt. Heldigvis får vi en chance for at komme hurtigt tilbage på rette spor, når vi tirsdag gæster Hvidovre. Det er en kamp som Blue Fox skal vinde, og det skal ske ved, at fortsætte med det som har virket så godt på det sidste. Masser af fart i jernene og på pucken, og hårdt arbejde. Blue Fox kan lave mål, og det skal de fortsætte med tirsdag.

Det skal blive spændene at se hvem som Petri Skriko vælger at starte med på mål. Bliver det vores normale førstevalg, Ari Ahonen, som ikke så helt skarp ud søndag. Eller får holdets nyeste mand, Albert Adamsen chancen. Han kom ind i kampen mod Frederikshavn, og holdte buret rent.

Blue Fox har mødt Hvidovre to gange i denne sæson. Første kamp blev vundet sikkert med 5-0 på udebane. I den anden kamp, som blev spillet i Herning, var man sikkert på vej mod sejren, da man bragte sig foran 3-0. Men så fjernede man foden fra speederen, og på ingen tid fik Hvidovre udlignet. I sidste ende lykkedes det dog Blue Fox at hente de tre point, ved at vinde 4-3.

Hvidovre ligger på 10. pladsen, og kæmper med Herlev om, at undgå den sæson-afsluttende 11. plads. Fredag aften tabte Hvidovre den direkte duel mod Herlev, som vandt sikkert med 5-1, og dermed er afstanden nede på kun et point, mellem de to hold. Et stort nederlag for Hvidovre, i så vigtig en kamp. Hvidovre har i flere kampe spillet godt, og kunne med lidt held godt have fået, flere point end tilfældet er.

Det er en vigtig kamp for begge hold, men det er en kamp som Blue Fox er favorit, uden tvivl. Men der skal arbejdes, og der må ikke undervurderes.

Byens rødder – Midtjyske vilje. Rigtig god kamp til alle.