Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Blue Fox Events

event

Hockey event

Gi' dine venner, kunder eller medarbejdere en fantastisk oplevelse med en Hockey Event...

En Hockey Event før en af de spændende hjemmekampe med Danmarks mest vindende ishockeyhold er et "must" for alle, som gerne vil give deres venner, kunder eller medarbejdere en helt fantastisk oplevelse.

2 timer før vore hjemmekampe afvikler vi disse arrangementer, som inkluderer spisning, drikkevarer under bespisningen, diverse goodies, indlæg om hockeysporten og dagens kamp samt efterfølgende overværelse af en elitekamp i Hockey Ligaen fra Sponsor Loungen med drikkevarer under hele arrangementet.

Et fantastisk samarbejde

Herning Blue Fox og naboen Danhostel Herning har indgået en aftale om et udvidet samarbejde i forbindelse med salg og afvikling af Hockey Events.

Danhostel Herning ligger 50 meter fra Kvik Hockey Arena og har de perfekte rammer til afholdelse af bespisningsdelen på vore Events.

Danhostel Herning har både en bemandingsmæssig og køkkenmæssig kapacitet, der gør det muligt at få flere igennem systemet og stadig være på højt niveau. Samtidig med at samarbejdet blev indgået er priserne tiderne taget i betragtning justeret, så alle nu kan være med.

Hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde, så ring og vi vil straks hjælpe dig med at få din ishockeyaften til at blive en særdeles god oplevelse. Du kan også sende os en mail ved at udfylde nedenstående formular, og herefter vil du blive kontaktet.

Danhostel Herning - Tlf. 9712 3144

 

Udfyld formular

Firmanavn:

Ugyldig indtastning
Navn: (*)

Du mangler at skrive dit navn.
Telefon nr: (*)

Du mangler at skrive dit telefon nr.
Email: (*)

Du mangler at skrive din email adresse.
Besked: (*)

Du har ikke skrevet en besked.
Sikkerhed (*)
Sikkerhed

Ugyldig indtastningpaynplay

event

bliv-sponsor