Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Onsdag, 1 marts 2017 af

Playoff starter med et brag

45 runder har til aften fundet den endelige placering blandt holdene i grundspillet, nu venter Frederikshavn Whitehawks i kvartfinalerne.

Det har på mange måder været et langt og svingende grundspil, som har givet Herning Blue Fox en noget uvant og endelig placering som nr. 7 i grundspillet 2016-17. Men for mange har det også været med en undren, da Herning har været på fuld højde med sine modstandere i stort set alle kampe. Men puckene har ikke altid danset den rigtige vej for rævene – en tendens man stærkt regner med vil ændre sig i playoff, som er en ny turnering, hvor det bedste hold efter 7 kampe retteligt vil gå videre. Efter lodtrækningen på TV2 Sport stod det klart, at kvartfinalemodstanderen kommer til at hedde Frederikshavn Whitehawks, som har hjemmebanefordel og derfor starter i Scanel Hockey Arena allerede nu på fredag.

Det betyder også at første kamp på Kvik Hockey Arena bliver nu på søndag den 5. marts kl. 15.00, hvor Herning Blue Fox ligger is til det andet kvartfinale opgør mod Frederikshavn Whitehawks. Her kan Frederikshavnerne allerede nu godt forberede sig på noget af et stormvejr, da man i Herning åbner dørene for hjemmepublikummet, og sammen med mere end 70 sponsorer inviterer gratis til slutspilshockey. Interessen er allerede massiv, og hos Blue Fox håber man at kunne melde fyldt hal med 3.800 tilskuere, når pucken smides til faceoff kl. 15.00, hvor man bl.a. også håber at se en masse børnefamilier. Du kan læse meget mere omkring hvordan du også kan få en kæmpe oplevelse helt gratis, og samtidig være med til at give Blue Fox et massivt rygstød ind i slutspillet ved at klikke HER.

Læst 2975 gange

paynplay

event

bliv-sponsor

NÆSTE HJEMMEKAMP
Herning Blue Fox
Esbjerg Energy
Herning Blue Fox
VS
Esbjerg Energy
0 D
0 T
0 M
0 S

buy tickets color

webshop front