Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Torsdag, 2 marts 2017 af

To danske mestre skriver med Herning Blue Fox

Herning Ishockey Klub har gennem tiderne båret mange talenter videre til Herning Blue Fox, og til den kommende sæson står 2 nye ambitiøse spillere klar.

Således har den 18-årige angriber Simon Wiuff og den 19-årige forsvarsspiller Andreas Pade skrevet kontrakt med Herning Blue Fox for de 2 kommende sæsoner. Begge spillere har været en bærende del af det mandskab der netop har vundet DM guld med Hernings U20 hold, og det er 2 underskrifter, som Blue Fox direktør Torben Skovsgaard glæder sig meget over.

”En stor del af den succes, som Herning Blue Fox har haft gennem årene, har været grundlagt på et forblændende talentarbejde fra Herning Ishockey Klub. Det kræver jo ikke meget research, at se hvor dygtige de er, og hvor mange af deres spillere der har drevet det til landshold og elitehold i Danmark og udlandet. Kontrakten med Simon og Andreas er et produkt af det fantastiske samarbejde, som Blue Fox nu igen nyder godt af med de 2 nye spillere. Vi har en stor tro på at de begge har en fantastisk fremtid i vente på ishockeyscenen, nu får de i hvert fald muligheden for at vise sig frem på højeste niveau i Danmark”, fortæller Blue Fox direktøren.

Mens Andreas Pade kommer fra Herning og altid har spillet for den lokale klub, så kommer Simon Wiuff oprindeligt fra Vojens, men valgte for 2 sæsoner siden, at fortsætte sin udvikling i det midtjyske. En helt fantastisk sæson har nu sammen med holdkammeraten Andreas Pade sikret ham kontrakt med Herning Blue Fox for de næste 2 sæsoner.

Læst 5461 gange

paynplay

event

bliv-sponsor

NÆSTE HJEMMEKAMP
Herning Blue Fox
Esbjerg Energy
Herning Blue Fox
VS
Esbjerg Energy
0 D
0 T
0 M
0 S

buy tickets color

webshop front