Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Torsdag, 2 marts 2017 af

PLAYOFFS begynder endelig

Ventetiden er omsider ovre, og Blue Fox gør fredag aften deres entré i dette års kvartfinaler. Modstanderen er som bekendt Frederikshavn White Hawks.

Frederikshavn White Hawks - Herning Blue Fox
Fredag den 3. marts kl. 19.30

Skrevet af: Allan Kjeldsen

Det bliver uden tvivl en yderst vanskelig opgave når Blue Fox skal ud i en bedst af syv serie mod Danmarks nordligste ishockeyhold. Selvom optimismen ikke kan findes i holdenes indbyrdes historik, hvor Mario Simioni og Co er løbet med fire ud af fem sejre, så er slutspillet på mange måder en helt ny turnering. Blue Fox kan på ingen måde betegnes som favoritter, men rævene har utallige gange vist at man aldrig skal dømme Danmarks mest vindende ishockeyhold ude. Vilje slår teknik lyder skriften på væggen i omklædningsrummet, og den læresætning har der vel næppe været hårdere brug for end netop nu.

Førerræven fra sidste sæson er nu træner for Frederikshavn White Hawks, og således venter der en ny duel mellem italo-canadieren og amerikanske Todd Bjorkstrand. De to kender om nogen hinandens styrker og svagheder, og man kan derfor med rette forvente en taktisk præget forestilling i Scanel Hockey Arena. Senest fik nordjyderne hverken den spille- eller resultatmæssige succes de havde håbet på med et nederlag til et decimeret Aalborg-hold. Resultatet var heller ikke med Blue Fox da holdet besøgte Esbjerg, men omvendt viste spillerne den attitude og intensitet som er så vigtig i slutspillet.

Simon Nielsen og defensiven har på det seneste vist sig at kunne stå distancen, men hvor skal målene komme fra? Jamie Johnson, Adam Havlik, Lasse Lassen og rutinerede Petri Lammassaari er vel nogle af de spillere som skal hæve deres niveau hvis Blue Fox skal videre fra kvartfinalerne.

soendag

Læst 1367 gange

paynplay

event

bliv-sponsor

NÆSTE HJEMMEKAMP
Herning Blue Fox
Esbjerg Energy
Herning Blue Fox
VS
Esbjerg Energy
0 D
0 T
0 M
0 S

buy tickets color

webshop front