Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Onsdag, 8 marts 2017 af

Billige fadøl og trøjeauktion – Køb din favoritspillers originale trøje

Det er blevet tid til årets trøjeauktion, som denne gang vil blive afviklet i supporter lokalet – med adgang for ALLE – også dem som ikke er medlemmer af supporterklubben.

Fredag aften holder supporterne fest forud for endnu et drama, og i den forbindelse holder Blue Fox også årets trøjeauktion. Her kan du byde på din favoritspillers trøje, og være så heldig at kunne vinde den signerede originale trøje til evigt eje, så snart sæsonen er slut naturligvis.

Som sagt er auktionen for ALLE, og i tidsrummet fra kl. 17.30-18.45, hvor auktionen afvikles er ALLE velkommen inde i supporterlokalet, ligesom man også vil kunne se og høre med fra tribunepladserne lige uden for lokalet. Som sædvanlig vil der til buddene på et vist beløb også følge en af de populære Herning Rocker billetter med, som alene har en værdi af kr. 450,-

Øl vil under auktionen og i supporterlokalet alene blive solgt til kun kr. 20,- pr. stk. så kig forbi til en billig kold fadøl og måske et frisk bud på en spillertrøje. Alle vindende bud SKAL betales på dagen enten kontant eller på kreditkort, kun virksomheder kan få fremsendt en faktura efterfølgende.

Vi glæder os til at se DIG til årets trøjeauktion!

Læst 1380 gange

paynplay

event

bliv-sponsor

NÆSTE HJEMMEKAMP
Herning Blue Fox
Esbjerg Energy
Herning Blue Fox
VS
Esbjerg Energy
0 D
0 T
0 M
0 S

buy tickets color

webshop front