Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Mandag, 13 marts 2017 af

Rævene har kniven for struben

Det er vind eller forsvind når Blue Fox tirsdag aften skal forsøge at holde liv i sæsonen.

Herning Blue Fox - Frederikshavn White Hawks
Tirsdag den 14. marts kl. 19.00

Skrevet af: Allan Kjeldsen

Historien har det med at gentage sig selv. Søndagens kamp i Frederikshavn var ingen undtagelse; Høgene er knivskarpe i powerplay - rævene er særdeles tamme. 10-1 fører nordjyderne nu i scoringer i powerplay, og den statistik truer nu med at ende sæsonen for Blue Fox allerede i kvartfinalen. For få spillere viser det niveau der skal til for at vinde serien, selvom spillerne viser den fornødne fight. Det beviser statistikkerne for spil fem mod fem hvor midtjyderne er bedre end vendelboerne.

Der skal ganske enkelt styr på disciplinen i denne kamp seks. Rævene kæmper for at finde de offensive takter, og i powerplay skyder man ganske enkelt for lidt. Man bemærkede en vis passivitet, i særdeleshed i box play, og det kan undre at man ikke forsøger sig med en aggressiv forechecking og mere offensiv indstilling. I hvert fald skal samtlige spillere give alt for klubben og trøjen - så må det briste eller bære.

Der er faceoff kl 19:00 på Kvik Hockey Arena, og vi opfordrer alle til at komme og støtte op om holdet. Blue Fox har gjort det før - nu skal de gøre det igen.

Læst 1944 gange

paynplay

event

bliv-sponsor

NÆSTE HJEMMEKAMP
Herning Blue Fox
Esbjerg Energy
Herning Blue Fox
VS
Esbjerg Energy
0 D
0 T
0 M
0 S

buy tickets color

webshop front