Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Lørdag, 25 marts 2017 af

Blue Fox online trøjeauktion

Efter vores årlige trøjeauktion har vi fortsat 19 fede originale Blue Fox trøjer fra sæsonen 2016-17, som vi ikke nåede at få solgt. De vil over de næste par uger blive solgt online gennem Facebook, som vi også gjorde det sidste sæson.

Der er tale om 4 hjemmebanetrøjer og 15 udebanetrøjer. Første runde af trøjer, som vil blive sat på auktion startes i morgen søndag, og slutter mandag aften. Næste runde bliver tirsdag og afsluttes onsdag aften. De sidste 2 runder vil fortsætte på samme måde med start hhv. søndag og tirsdag.

Reglerne bliver som følgende:

På Facebook auktionen skal man klikke på billedet af den spiller hvis trøje man vil byde på, og skrive buddet i kommentarfeltet ved billedet. Alle trøjer starter med en minimumspris på kr. 600,- og skal bydes op med mindst kr. 50,- pr. bud, så vi holder os til en seriøs budgivning. Auktionerne slutter kl. 19:59:59 på den for auktionen angivne dag. Bydes der indenfor de sidste 5 minutter forlænges auktion med 5 min til fx. 20:04:59 og fortsætter med 5 min interval hvis der kommer nye bud indenfor dem! Kommer der et bud udenfor de 5 min, er det sidste bud indenfor tidsintervallet der vinder. Hvis der er flere der har det samme bud indenfor tidsintervallet er det første bud der vinder. Hvis et bud står skjult (fx. 1.000,-) under en trøje vil Blue Fox hurtigst muligt gøre den synlig, og hvis der er kommet et bud siden, der er under det skjulte bud (fx. 800,-) Så er det det skjulte bud der er gældende! Bud under det skjulte bud bliver slettet, da det altid vil være det højeste bud der er gældende. Skulle buddet ende på mindst kr. 1.000,- følger der udover den unikke trøje også en personlig billet med til årets Herning Rocker koncert (til en værdi af kr. 600,-). Efter endt auktion skal der sendes en mail fra personen med det vindende bud til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med følgende informationer: - Trøje nummer - Pris på trøjen - Navn på køber - Tlf. nummer - Navn (på person der skal have billetten til Herning Rocker hvis forskellig fra køberen) - Tlf. nummer (på person der skal have billetten til Herning Rocker hvis forskellig fra køberen) - Mail (på person der skal have billetten til Herning Rocker hvis forskellig fra køberen) Alle trøjerne kan afhentes på Blue Fox kontoret, hvor også selve købet skal foretages enten kontant eller med kreditkort.

Læst 2038 gange

paynplay

event

bliv-sponsor

NÆSTE HJEMMEKAMP
Herning Blue Fox
Esbjerg Energy
Herning Blue Fox
VS
Esbjerg Energy
0 D
0 T
0 M
0 S

buy tickets color

webshop front