Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Torsdag, 4 maj 2017 af

Daniel Nielsen forlænger med Herning Blue Fox

Daniel Nielsen, Herning Blue Fox’ 36-årige kaptajn, har forlænget sin kontrakt med Blue Fox i foreløbig 1 år.

Daniel Nielsen har bortset fra en sæson i Leksand og tre sæsoner i Hamburg, spillet på Hernings førstehold siden 1998. Foreløbig er det blevet til 665 kampe og samtidig klubrekord for flest spillede kampe for Blue Fox mandskabet.

På cv’et står også fem danske mesterskaber med Blue Fox, og gulddrømmen eksisterer stadig. ”Jeg håber da, vi skal være med til at kæmpe om mesterskabet igen. Det er for mange år siden, vi sidst har været der, men der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed for at det lykkedes”, siger Daniel Nielsen.

Daniel Nielsen debuterede på det danske landshold, da de i 2002 rykkede i A-gruppen og har siden, med undtagelse af to VM-turneringer (skader), deltaget hvert år ved VM. Han har i alt spillet 159 landskampe.
Desværre brækkede han fingeren forud for årets VM-turnering i Køln, og kan således ikke deltage, men han håber på mindst endnu én VM-turnering. Nemlig 2018 i Herning. ”Det er jo ikke op til mig at udtage holdet. Men hvis jeg kan bruges, så er jeg også klar”, lyder det fra Daniel Nielsen.

Daniel Nielsen er 7 gange valgt til årets all-star hold i Danmark, og så sent som i sæsonen 2015-2016 var han den mest scorende back i dansk ishockey. Nu ser han frem til at spille under den nye træner Petri Skriko, som også var træner for ham, da han som ganske ung spillede i Herning fra 1999-2001. ”Jeg husker ham som en meget dygtig træner, der også skaffede gode resultater. Jeg ser frem til den kommende sæson med Petri ved roret”, siger Daniel Nielsen.

Læst 2922 gange

paynplay

event

bliv-sponsor

NÆSTE HJEMMEKAMP
Herning Blue Fox
Fr.havn White Hawks
Herning Blue Fox
VS
Fr.havn White Hawks
(0:0, 1:0, 1:3)
0 D
0 T
0 M
0 S

buy tickets color

webshop front