Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Torsdag, 4 maj 2017 af

Patrick Madsen melder sig også klar for Blue Fox

Trods sine blot 24 år er det en rutineret back, der nu i kølvandet på andre signings også melder sig klar, til den kommende sæson for barndomsklubben Herning Blue Fox.

Den store stærke Herning back Patrick Madsen er klar til at trække Blue Fox trøjen over hovedet igen, når det går løs efter sommerferien. Rent faktuelt bliver det hans 9. sæson for rævene, og inden afslutningen på den seneste sæson nåede han da også at fejre flotte 300 kampe for Herning klubben.

Patrick, som er en rigtig klubmand er en fast del af forsvarsstammen, som kommer til at agere bølgebryder foran klubkammeraten og landsholdsmålmanden Simon Nielsen i Herning målet. Det er en spiller der ved hvad der skal til, og som direktøren for Herning Blue Fox, Torben Skovsgaard er glad for, at have fået lavet en endelig aftale med.
”Efter offentliggørelsen af Petri har vi kunnet få nogle af vores egne spillere endeligt på plads. Patrick Madsen er en del af Hernings kultur, hvor især det hårde forsvarsarbejde er en hjørnesten i filosofien. Derfor var det dejligt at få Patrick på plads, og det glæder mig endnu mere, at han har valgt at forlænge sin aftale med 2 sæsoner, hvilket blot viser hans store ”commitment” til klubben”, fortæller Torben Skovsgaard.

Mens Daniel K. Nielsen og nu også Patrick Madsen er faldet på plads og dermed kan tilføjes en allerede god flok af Herning drenge, så er man fortsat i gang med flere af spillerne ift. den kommende sæson. ”Vi snakker lige nu med vores egne danske spillere, og prøver at danne os et overblik over status, og hvem der også er med i truppen til den kommende sæson. Ellers bliver det jo Petri der skal sætte sidste hånd på det i form af yderligere danske eller udenlandske forstærkninger”, slutter Blue Fox direktøren.

Læst 2246 gange

paynplay

event

bliv-sponsor

NÆSTE HJEMMEKAMP
Herning Blue Fox
Esbjerg Energy
Herning Blue Fox
VS
Esbjerg Energy
0 D
0 T
0 M
0 S

buy tickets color

webshop front