Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Tirsdag, 16 maj 2017 af

Dansk landsholdsback skifter til Blue Fox

Herning Blue Fox føjer yderligere talent og landsholdsklasse til forsvaret for den kommende sæson med 19-årige Nicolai Weichel fra Rungsted.

I disse dage spiller det danske A-landshold VM i Köln, hvor det danske stortalent Nicolai Weichel også er en del af truppen. Nicolai er et produkt af Rungsteds talentudvikling, og har på nær en sæson for Malmö Redhawks Junior 18 mandskab altid spillet for Rungsted.
Her har han optrådt for det bedste mandskab i mere end 100 kampe, hvilket er ganske imponerende for en spiller på blot 19 år, som ydermere også kan skrive 18 A-landskampe på CV’et.

Nu har han imidlertid besluttet, at næste skridt bliver Herning Blue Fox, en beslutning der vækker stor glæde hos Herning holdets trænerteam. ”Vi er rigtigt glade for at kunne tilknytte Nicolai til holdet”, fortæller Blue Fox’ assisterende træner Lubos Pisar, som har fulgt Nicolai Weichel tæt over de seneste sæsoner.
”Nicolai er en meget dygtig ung dansk forsvarsspiller, som excellerer med et godt skøjteløb, gode puck kvaliteter og en rigtig god hockeyforståelse. Han har et udpræget konkurrencegen og er yderst motiveret omkring sin sport, og vi tror på, at han har potentialet til at blive en af topspillerne i ligaen indenfor den nærmeste fremtid. Vi regner naturligvis med, at Nicolai kan fortsætte den positive udvikling hos os, og forventer at han vil blive en af nøglespillerne for os”, lyder det rosende fra Lubos Pisar.

Nicolai Weichel trækker dermed Blue Fox trøjen over hovedet fra den kommende sæson 2017-2018 og næste sæson med, da han har skrevet en 2-årig aftale med rævene.

Læst 4218 gange

paynplay

event

bliv-sponsor

NÆSTE HJEMMEKAMP
Herning Blue Fox
Esbjerg Energy
Herning Blue Fox
VS
Esbjerg Energy
0 D
0 T
0 M
0 S

buy tickets color

webshop front