Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Torsdag, 18 maj 2017 af

Comeback, stort talent og forlængelse i Herning

Hele 3 Herning spillere, har netop skrevet med Herning Blue Fox for den kommende sæson, og der er både overraskelser og gamle kendinge imellem.

Herning Blue Fox har de sidste par dage fået sat en masse vigtige underskrifter på papiret, alle fra spillere med rødderne dybt plantet i den herningensiske hockeyskole.

Genganger fra sidste sæson
Det er blevet til en forlængelse af aftalen med den 20-årige angriber Kristoffer Søgaard. Kristoffer havde senest en sæson med en del spilletid, hvor han med en ukuelig vilje og en stor arbejdsindsats fik bidt sig fast i truppen. Hos Blue Fox forventer man naturligvis, at han kan fortsætte den positive udvikling, og tager den et yderligere et skridt videre i den kommende sæson.

Nyt velkendt talent på kontrakt
18-årige Jakob Jessen er sidste nye skud på stammen. Forsvarstalentet har været oppe at snuse et par gange til Blue Fox mandskabet tidligere, men først nu er det blevet muligt at forene både sport og uddannelse for Jessen.
Det er en mulighed, som man ser rigtigt positivt på hos Blue Fox. ”Jakob har jo i flere år vist hvor dygtig han er. Sidste sæson prøvede vi også at få det til at lykkes med Jakob, så derfor er vi selvfølgelig glade for, at vi nu har fundet frem til en aftale for de kommende 2 sæsoner. Vi ser meget frem til at følge Jakob Jessen, når han tager det endeligt udviklende skridt ind i elitehockeyen, hvor vi spår ham en rigtig god fremtid”, fortæller Blue Fox direktør, Torben Skovsgaard.

Uventet comeback tiltaler sponsor
Blue Fox forsvaret får til den kommende sæson et uventet comeback, når 23-årige Bjørn Uldall vælger igen at snøre skøjterne, og kæmpe for en plads blandt de backs der skal kæmpe for hæder til Herning holdet. Bjørn har spillet mere end 150 kampe for Blue Fox og 22 kampe for A-landsholdet inden han måtte stoppe karrieren pga. en skade.
Nu er han imidlertid blevet skaden kvit, hvilket baner vejen for det overraskende comeback. Det har vækket stor glæde ikke blot hos Blue Fox, men også hos klubbens sponsorer, hvor bl.a. Bjørns nye rygsponsor A/S H. Sindby & Co, har været en del af at få comebacket til at lykkes.

Læst 4954 gange

paynplay

event

bliv-sponsor

NÆSTE HJEMMEKAMP
Herning Blue Fox
Esbjerg Energy
Herning Blue Fox
VS
Esbjerg Energy
0 D
0 T
0 M
0 S

buy tickets color

webshop front