Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Fredag, 19 maj 2017 af

SÅDAN!!! Poulsen vender hjem til Herning

Hos Herning Blue Fox har man arbejdet på højtryk, for at sikre sig underskriften fra det ombejlede bysbarn, nu er det endelig blevet en realitet – Anders Poulsen is back in town!

Sæsonen 2013-2014 var sidste gang man hos Blue Fox kunne se den daværende Blue Fox kaptajn Anders Poulsen på dansk is. Siden har Anders gennem 3 sæsoner spillet i Allsvenskan klubben IK Oskarshamn i Sverige, og nu er det så endelig lykkedes at få underskriften der sikrer hans comeback til den kommende sæson.

Godt 250 kampe for Blue Fox samt 40 A-landsholdskampe er det blevet til indtil videre, og nu kan det herningensiske publikum således glæde sig over den 26-årige angribers altid hårdtarbejdende indsats de næste 2 sæsoner.

Hos Blue Fox glæder man sig ligeledes over, at hjertet igen fandt vejen tilbage for Anders Poulsen hvis hockeyopdragelse stammer fra Herning Ishockey Klub. Kvaliteterne kommer som perler på en snor, men rutinen og lederegenskaberne fornægter sig ikke. Anders går altid forrest til træning og kamp, hvor han vel er én af de bedste danske 2 vejs centre man har haft i lang tid i Herning. Trods en stor defensiv indsats markerede Anders sig alligevel for omtrent 1 point i snit i sine 2 sidste sæsoner for Herning, et faktum der vidner om kvalitet, lyder det fra Blue Fox direktør Torben Skovsgaard.

”Underskriften fra Anders betyder enormt meget for os! Han er en vigtig kulturbærer, som også viser at han vil Herning. Anders er vel samtidig også én af de mest professionelle sportsfolk man kan støde på. Hans disciplin er enorm, og Anders er stort set altid den første man ser i træningslokalet, selv på en hviledag. Vi har fået en spiller der vil gå den ekstra mil og kaste sig ned i pucken for holdet, og den vilje kan han bringe videre til holdkammeraterne. Der er ingen tvivl om at Anders Poulsens underskrift har været vigtig for os, ligesom vi glæder os over, at have været Anders’ førsteprioritet hele tiden”, slutter Blue Fox direktøren.

For hovedpersonen selv har Herning hele tiden stået øverst på listen, og målet er klart, ”jeg kommer for at vinde”, slår Anders Poulsen fast. ”Herning har hele tiden været min førsteprioritet, og selvom der har været flere danske klubber inde i billedet, så har jeg hele tiden været åben omkring, at Herning var førstevalget, så derfor er jeg naturligvis glad for at det er lykkedes. Jeg ser frem til at spille en bærende rolle for Blue Fox, og glæder mig generelt bare til at komme i gang igen sammen med holdkammeraterne”, fortæller tilbagevendte Anders Poulsen.

Læst 4620 gange

paynplay

event

bliv-sponsor

NÆSTE HJEMMEKAMP
Herning Blue Fox
Esbjerg Energy
Herning Blue Fox
VS
Esbjerg Energy
0 D
0 T
0 M
0 S

buy tickets color

webshop front