Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Onsdag, 31 maj 2017 af

Blue Fox sæsonkortsalg er startet – med nyt billetsystem

I Herning vender vi blikket mod en ny og spændende sæson i Metal Ligaen 2017-2018. I dag åbner sæsonkortsalget med en ny samarbejdspartner på billetterne.

Billetto.dk
Billetto bliver Blue Fox’ nye billet samarbejdspartner. I dag åbner billetsalget, og til og med den 23. juni kan du generhverve din siddeplads (pladsen er reserveret til dig indtil da), ligesom du også opnår en større besparelse på køb af et Blue Fox Support sæsonkort i selvsamme periode. Efter den 23. juni frigives de siddepladser der ikke er blevet solgt, og Blue Fox Support sæsonkortene stiger, som du også kan se det af nedenstående grafik.

Digitale sæsonkort – nemt og enkelt
Som noget helt nyt, vil dit sæsonkort fremover være digitalt, således at du blot har den til at ligge på din telefon, hvor Billetto har en fremragende app til dette, som kan bruges både på iPhone samt Android telefoner. Den digitale billet fremvises med telefonen og indscannes ved indgangen til Kvik Hockey Arena, dermed behøver du ikke længere være bange for at miste dit sæsonkort, da der inde under din bruger vil ligge en ny billet for hver kamp. For de traditionsbundne er der naturligvis også stadig mulighed for et fysisk sæsonkort, som bestilles mod en merpris under sæsonkort købet ligesom man også blot kan printe billetten ud i papir version.

Gebyrer og fysiske kort
I forbindelse med sæsonkort købet vil der ligge et mindre købsgebyr på kr. 35,- pr. sæsonkort, som tilfalder billetudbyderen. Ønskes et fysisk kort koster denne kr. 50,- ekstra, som tilfalder producenten af sæsonkortet. I forbindelse med sæsonkortsalget inden sæsonen endeligt går i gang i september måned, vil producenten lave en opsamling af dem der måtte ønske et fysisk sæsonkort, således at disse først sættes i produktion og fremsendes op til sæsonen i september – også selv om kortet bestilles allerede nu. Når sæsonen er skudt i gang vil der være løbende levering. For dem der blot benytter sig af det digitale sæsonkort, som i øvrigt generelt vil blive fremgangsmåden fremadrettet behøver man ikke gøre mere, den vil ligge inde under app’en, så snart kampene bliver aktiveret.

Infoboks saesonkort

Læst 1838 gange

paynplay

event

bliv-sponsor

NÆSTE HJEMMEKAMP
Herning Blue Fox
Esbjerg Energy
Herning Blue Fox
VS
Esbjerg Energy
0 D
0 T
0 M
0 S

buy tickets color

webshop front