Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Onsdag, 7 juni 2017 af

Canadisk profil er klar for Herning

Mens de 2 første imports der blev signet for Herning Blue Fox var finske, så har cheftræner Petri Skriko nu kigget over Atlanten, hvor en canadisk profil nu står klar til at trække i Blue Fox trøjen.

Det er blevet til en aftale for den kommende sæson med den 27-årige canadiske angriber Branden Gracel, som ser meget frem til at spille i den danske Metal Liga. Gracel kommer senest fra et ophold i den tyske DEL2 liga, hvor han tegnede sig for næsten et point i snit pr. kamp. Her blev han topscorer for sin klub ESV Kaufbeuren, hvor han blandt andet også spillede sammen med den tidligere Blue Fox spiller Sami Blomqvist. Udover Tyskland er Branden Gracels europæiske eventyr ret nyt, da han ellers kun har slået sine folder i det nordamerikanske.

Cheftræner for Herning Blue Fox, Petri Skriko er ikke sen til at betegne nyindkøbet, som en stor gevinst for holdet, og er sikker på, at Branden kommer til at profilere sig yderst positivt både i Herning, men også i den danske liga.
”Branden er en dygtig offensiv højrehåndet center, som spiller en meget motiveret stil, med aggressivt spil og pasninger på et meget højt niveau. Han har et rigtigt godt skud og laver generelt mange point uanset hvilket hold han har repræsenteret. Han er herudover virkelig en hurtig skøjteløber, og vil komme med god fart i spillet”, fortæller cheftræneren, og understreger om canadieren. ”Han vil blive en af vores nøglespillere til den kommende sæson, og skal også tage et stort ansvar i 5 mod 5 og powerplay. Faktisk så tror jeg, at rigtigt mange vil blive positivt overrasket over hvor god Branden i virkeligheden er”, slutter Petri Skriko.

Branden Gracel vil til den kommende sæson trække trøje med nummer 26 over hovedet, og slutter sig således sammen med finske Riku Pitkänen til det midtjyske angreb, som de første 2 udenlandske spillere. Der bliver i øjeblikket arbejdet på højtryk, for at finde yderligere kvalitet til offensiven, hvor både danske og udenlandske profiler er på forhandlingsbordet.

Læst 3385 gange

paynplay

event

bliv-sponsor

NÆSTE HJEMMEKAMP
Herning Blue Fox
Esbjerg Energy
Herning Blue Fox
VS
Esbjerg Energy
0 D
0 T
0 M
0 S

buy tickets color

webshop front