Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Fredag, 9 juni 2017 af

Herning Blue Fox har træningskampene klar

Forberedelserne til den kommende sæson er i fuld gang. Nu er Blue Fox klar til den indledende fase med 5 spændende træningskampe.

Den nye sæson starter tidligt i år. Allerede fredag den 8. september vil første puck blive smidt, og sjældent har starten været så vigtig som den er i år. En ny turneringsstruktur har set sit lys med tilføjelsen af Hvidovre i Metal Ligaen, og dette har bl.a. afstedkommet, at de 2 første spillerunder afgør hvem der skal spille Final Four i Boxen – hvilket vel ret beset er generalprøven på afviklingen af VM i Danmark. Der venter givetvis de 4 deltagende hold en helt fantastisk og stor oplevelse, så kravet for alle 11 ligahold må klart være en top 4 placering efter de første 20 spillede kampe.

Som optakt til en hæsblæsende start på sæsonen, står Herning Blue Fox nu klar med træningskampene, som skydes i gang tirsdag den 15. august mod de forsvarende mestre fra Esbjerg, inden der sluttes af mod DEL2 mandskabet fra Eispiraten Crimmitschau den 3. september, blot 5 dage før den officielle start på Metal Ligaen 2017-18.

Har du husket at købe sæsonkort til den kommende spændende sæson? Ellers kan du gøre det her, og hvis du er hurtig vil du på et ståplads support sæsonkort lige nu spare HELE KR. 400,-. Dette tilbud er gældende frem til den 23. juni 2017.

BESTIL DIT SÆSONKORT LIGE HER

Tirsdag den 15. august kl. 19.00
Herning Blue Fox vs. Esbjerg Energy

Tirsdag den 22. august kl. 19.00
Esbjerg Energy vs. Herning Blue Fox

Lørdag den 26. august kl. 16.00
Aalborg Pirates vs. Herning Blue Fox

Fredag den 1. september kl. 19.30
SønderjyskE vs. Herning Blue Fox

Søndag den 3. september kl. 13.30
Herning Blue Fox vs. Eispiraten Crimmitschau

Læst 1786 gange

paynplay

event

bliv-sponsor

NÆSTE HJEMMEKAMP
Herning Blue Fox
Esbjerg Energy
Herning Blue Fox
VS
Esbjerg Energy
0 D
0 T
0 M
0 S

buy tickets color

webshop front