Top Banner Hjemmeside 3

endofa

bauer logo
metal ligaen

Nyheder

Før kampstart mod Odense Bulldogs skulle Månedens ALPI Fighter for oktober kåres.

Fredag, 11 november 2016, af

Vildt comeback og 3 point

Hvad var nu det? Intet mindre end et vildt og næsten urealistisk Herning-comeback, kampens forløb taget i betragtning. Halvvejs inde i kampen var midtjyderne bagud 1-4 og lignede på ingen måde et hold, der kunne komme tilbage og få point. Slet ikke endda.

Efter et skuffende nederlag jagter Blue Fox nu revanche, og samtidig går rævene efter den tredje hjemmesejr på stribe. Modstanderen er Odense Bulldogs.

Der er ny offensiv kvalitet på vej til Herning Blue Fox, som har haft kikkerten indstillet på en stærk center til det midtjyske angreb.

Blue Fox tabte hertil aften ude til Gentofte Stars, trods igen flere skudforsøg end hjemmeholdet.

Det blev ikke til mere istid på Kvik Hockey Arena for Branislav Rehus, som er blevet enig med Herning Blue Fox om at stoppe kontraktforholdet.

Mandag, 7 november 2016, af

Top 4 i sigte

Landsholdspausen er ovre, og Metal Ligaen er klar til at gå ind i sin næste fase. Blue Fox drager over bæltet og møder Gentofte Stars på udebane.

Lasse Lassen endte som matchvinder i sit comeback og brød samtidig en forbandelse over Herning Blue Fox. Sejren over SønderjyskE faldt nemlig efter straffeslag og set med de mørkeblå briller, satte det et flot punktum på en forrygende kamp.

Herning mod SønderjyskE har længe været et kapitel for sig i dansk ishockeys historie. De to største giganter tørner sammen på Kvik Hockey Arena.

Tirsdag, 25 oktober 2016, af

Blue Fox spillere udtaget

Landsholdspausen er lige omkring hjørnet og der er derfor udtaget spillere til u18, u20 og A-landsholdet.

Søndagens enlige kamp I Metal Ligaen markerede ligeledes starten på anden spillerunde. Både Esbjerg og Herning ligger på uvante placeringer, og efter dagens kamp bytter de to hold plads i tabellen. Herning startede stærkt, sluttede svagt, men sikrede sig den første sejr foran eget publikum.

Blue Fox tabte knebent i fredagsbraget på vestkysten, men allerede søndag eftermiddag kan rævene revanchere sig når mestrene lægger vejen forbi.

Mathias Andersen have fået chancen i målet i aften overfor sin tidligere holdkammerat Mathias Seldrup i den anden ende for Esbjerg. Men med en fin redningsprocent på over 91, måtte han alligevel se holdet slået efter de 60 minutter.

Når Herning Blue Fox på søndag tager i mod Esbjerg Energy har du også mulighed for at farve lægterne i de helt rigtige Blue Fox farver.

Torsdag, 20 oktober 2016, af

Blue Fox besøger mestrene

Der er for alvor dømt revanche når Blue Fox indtager Granly Hockey Arena. Fredagens kamp følges nemlig op af den omvendte kamp i Herning.

Brug efterårsferiens sidste dag på allerbedste måde sammen med familien, når ishockeyklassikeren mod Esbjerg fløjtes i gang – HUSK børn kommer gratis ind.

Tirsdag, 18 oktober 2016, af

Sejr i ordinær tid

Det holdt hårdt trods en 4-1 føring til Blue Fox halvvejs i kampen, som vandt 4-3 over SønderjyskE på udebane. Der var debut og mål til Toni Kallela, som var sat ind i første kæden, pga. skadesplaget Blue Fox trup.

Det er gået rigtigt hurtigt det seneste døgns tid, og nu er det ganske vist, at Herning Blue Fox tilføjer yderligere en finsk spiller til Blue Fox mandskabet.

Mandag, 17 oktober 2016, af

Styrkeprøve i Vojens

Når Blue Fox drager til SE Arena er der tale om en noget uvant styrkeprøve. For hvem er egentlig stærkest af de mindst stærke?

Rekordbøgerne skal efterhånden findes frem efter aftenens kamp i Kvik Hockey Arena. Her formåede Blue Fox for femte gang i træk at tabe en straffeslagskonkurrence, og måtte igen nøjes med det ene point.

I 1966 dannes Herning Skøjterløber Forening, det fejre de med et stort skøjteshow lørdag eftermiddag i Kvik Hockey Arena.

Efter tre udekampe i træk er det nu igen tid til ishockey i rævehulen. Gentofte Stars kommer på besøg til fredagshockey i Herning.

Kunne du tænke dig at støtte Blue Fox og samtidig have muligheden for at vinde den helt store jackpot?

Nu kan du, som fan, komme helt tæt på spillerne. Følg vores Snapchat, og få indblik i spillernes hverdag. Se hvordan de træner, og hvordan de forbereder sig til en kamp.

Tirsdag, 11 oktober 2016, af

Et point med hjem fra Fyn

Det blev kun til et point med hjem fra Fyn i en ikke særlig velspillet kamp fra nogen af holdene i aftens kamp.