Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Nyheder

Den 34-årige canadisk-svenske angriber Eric Johansson nåede at spille 4 kampe for Herning Blue Fox, nu venter nye udfordringer for begge parter.

Torsdag, 24 november 2016, af

Blue Fox vandt i Rungsted

Blue Fox fortsatte de gode takter fra kampen i tirsdags, i eneste kamp i dag var det Rungsted der måtte se sig slået.

Allerede torsdag aften tager Blue Fox hul på den næste runde i Metal Ligaen. Modstanderen er en anden af sæsonens store overraskelser – Rungsted Sejer Capital.

Rødovre Mighty Bulls blev sendt hjem med et 5-0 nederlag efter 4 Blue Fox mål i sidste periode, første mål blev sendt ind i undertal i 1. periode.

Der er lagt op til sæsonens første besøg fra tyrene fra vestegnen når Rødovre som det sidst hold gæster Kvik Hockey Arena. Der venter publikum lidt af et bundbrag kl. 19:00.

Brænder du for Herning Blue Fox eller blot at være en del af et frivilligt team, så er det dig vi søger.

Søndag, 20 november 2016, af

Alle 3 point med hjem

Blue Fox fik alle 3 point med hjem fra Herlev Eagles i søndagens sene kamp i Metalligaen, der blev spillet kl 19.00 i ørneborgen.

Lørdag, 19 november 2016, af

Sejr påkrævet i Herlev

Blue Fox kan og skal ganske enkelt rejse sig og hente de tre point mod bundproppen fra Herlev Eagles. Rævene har desperat brug for point og sejrens sødme.

Ligaens tophold kopierede indsatsen fra deres seneste kamp mod Rungsted, og med en stærk slutspurt tog piraterne alle pointene på heden. Alexander Collberg og Martin Højbjerg fik let spil og noterede sig begge for to scoringer i sejren på 6-3.

Toni Kallela som stødte til Herning Blue Fox truppen for præcis 1 måned siden på en tidsbegrænset kontrakt, har nu spillet sig til en fast kontrakt med Herningklubben gældende sæsonen ud.

Torsdag, 17 november 2016, af

Blue Fox møder topholdet

Når Aalborg Pirates lægger til land på Kvik Hockey Arena er det med status som ligaens ubestridte tophold. Der venter publikum et brag af en kamp.

Tirsdag, 15 november 2016, af

Blue Fox taber tæt kamp

Blue Fox måtte foran 1307 tilskuere til aftens kamp mod Frederikshavn White Hawks, se sig slået med et smalt nederlag på 1-2 i en meget lige kamp.

Når Blue Fox tirsdag aften spiller hjemme imod Frederikshavn White Hawks venter der ikke blot en god kamp. Der er også flere tidligere prominente skikkelser at finde i Kvik Hockey Arena.

Mandag, 14 november 2016, af

Blue Fox søger ny maskot

Vores maskot gennem mange sæsoner kan desværre ikke længere hjælpe os, og det åbner nu muligheden for dig, som måske kunne brænde for at være Blue Fox’ maskot til alle hjemmekampene på Kvik Hockey Arena.

Før kampstart mod Odense Bulldogs skulle Månedens ALPI Fighter for oktober kåres.

Fredag, 11 november 2016, af

Vildt comeback og 3 point

Hvad var nu det? Intet mindre end et vildt og næsten urealistisk Herning-comeback, kampens forløb taget i betragtning. Halvvejs inde i kampen var midtjyderne bagud 1-4 og lignede på ingen måde et hold, der kunne komme tilbage og få point. Slet ikke endda.

Efter et skuffende nederlag jagter Blue Fox nu revanche, og samtidig går rævene efter den tredje hjemmesejr på stribe. Modstanderen er Odense Bulldogs.

Der er ny offensiv kvalitet på vej til Herning Blue Fox, som har haft kikkerten indstillet på en stærk center til det midtjyske angreb.

Blue Fox tabte hertil aften ude til Gentofte Stars, trods igen flere skudforsøg end hjemmeholdet.

Det blev ikke til mere istid på Kvik Hockey Arena for Branislav Rehus, som er blevet enig med Herning Blue Fox om at stoppe kontraktforholdet.

Mandag, 7 november 2016, af

Top 4 i sigte

Landsholdspausen er ovre, og Metal Ligaen er klar til at gå ind i sin næste fase. Blue Fox drager over bæltet og møder Gentofte Stars på udebane.

Lasse Lassen endte som matchvinder i sit comeback og brød samtidig en forbandelse over Herning Blue Fox. Sejren over SønderjyskE faldt nemlig efter straffeslag og set med de mørkeblå briller, satte det et flot punktum på en forrygende kamp.

Herning mod SønderjyskE har længe været et kapitel for sig i dansk ishockeys historie. De to største giganter tørner sammen på Kvik Hockey Arena.

Tirsdag, 25 oktober 2016, af

Blue Fox spillere udtaget

Landsholdspausen er lige omkring hjørnet og der er derfor udtaget spillere til u18, u20 og A-landsholdet.

Søndagens enlige kamp I Metal Ligaen markerede ligeledes starten på anden spillerunde. Både Esbjerg og Herning ligger på uvante placeringer, og efter dagens kamp bytter de to hold plads i tabellen. Herning startede stærkt, sluttede svagt, men sikrede sig den første sejr foran eget publikum.