Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Nyheder

Blue Fox tabte knebent i fredagsbraget på vestkysten, men allerede søndag eftermiddag kan rævene revanchere sig når mestrene lægger vejen forbi.

Mathias Andersen have fået chancen i målet i aften overfor sin tidligere holdkammerat Mathias Seldrup i den anden ende for Esbjerg. Men med en fin redningsprocent på over 91, måtte han alligevel se holdet slået efter de 60 minutter.

Når Herning Blue Fox på søndag tager i mod Esbjerg Energy har du også mulighed for at farve lægterne i de helt rigtige Blue Fox farver.

Torsdag, 20 oktober 2016, af

Blue Fox besøger mestrene

Der er for alvor dømt revanche når Blue Fox indtager Granly Hockey Arena. Fredagens kamp følges nemlig op af den omvendte kamp i Herning.

Brug efterårsferiens sidste dag på allerbedste måde sammen med familien, når ishockeyklassikeren mod Esbjerg fløjtes i gang – HUSK børn kommer gratis ind.

Tirsdag, 18 oktober 2016, af

Sejr i ordinær tid

Det holdt hårdt trods en 4-1 føring til Blue Fox halvvejs i kampen, som vandt 4-3 over SønderjyskE på udebane. Der var debut og mål til Toni Kallela, som var sat ind i første kæden, pga. skadesplaget Blue Fox trup.

Det er gået rigtigt hurtigt det seneste døgns tid, og nu er det ganske vist, at Herning Blue Fox tilføjer yderligere en finsk spiller til Blue Fox mandskabet.

Mandag, 17 oktober 2016, af

Styrkeprøve i Vojens

Når Blue Fox drager til SE Arena er der tale om en noget uvant styrkeprøve. For hvem er egentlig stærkest af de mindst stærke?

Rekordbøgerne skal efterhånden findes frem efter aftenens kamp i Kvik Hockey Arena. Her formåede Blue Fox for femte gang i træk at tabe en straffeslagskonkurrence, og måtte igen nøjes med det ene point.

I 1966 dannes Herning Skøjterløber Forening, det fejre de med et stort skøjteshow lørdag eftermiddag i Kvik Hockey Arena.

Efter tre udekampe i træk er det nu igen tid til ishockey i rævehulen. Gentofte Stars kommer på besøg til fredagshockey i Herning.

Kunne du tænke dig at støtte Blue Fox og samtidig have muligheden for at vinde den helt store jackpot?

Nu kan du, som fan, komme helt tæt på spillerne. Følg vores Snapchat, og få indblik i spillernes hverdag. Se hvordan de træner, og hvordan de forbereder sig til en kamp.

Tirsdag, 11 oktober 2016, af

Et point med hjem fra Fyn

Det blev kun til et point med hjem fra Fyn i en ikke særlig velspillet kamp fra nogen af holdene i aftens kamp.

Kan du lide Ishockey, Har du styr på en computer, Kender du til PowerPoint, Vil du helt tæt på ishockey sporten?

Tirsdag, 11 oktober 2016, af

Blue Fox skal til Fyn

Når Blue Fox sætter sig i bussen for at møde Odense Bulldogs er det den tredje udekamp i træk.

Mandag, 10 oktober 2016, af

iOS app opdateret

Blue Fox's iOS app er opdateret med mange nye ting, bl.a. kan du købe billet igennem den med mulighed for at få den scannet på mobilen til kampene.

Fredag, 7 oktober 2016, af

Første sejr i hus

Høgejagten var hertil aften gået ind, og på udebane var det topholdet Frederikshavn der tog imod rævene fra hockey hovedstaden Herning.

Torsdag, 6 oktober 2016, af

Ny tur til Nordjylland

Blue Fox har stadig sæsonens første sejr til gode. I Danmarks nordligste ishockeyhal skal rævene forsøge at besejre de lokale White Hawks.

Et 1-0 nederlag til Piraterne fra Aalborg efter 65 minutters spil på isen. Hvor Blue Fox igen havde flest skud på mål, men ikke fik pucken i nettet.

Mandag, 3 oktober 2016, af

Kommer sejren i Aalborg?

Herning Blue Fox har stadig sæsonens første sejr til gode inden kampen i Gigantium. Det ligner en sværere opgave i Nordjylland end længe.

Blue Fox forsøgte, med blandet succes, at sætte sig på kampen straks fra start. Chancerne kneb det dog med trods overvægt i puckbesiddelse, og enhver fejl i offensiv zone sendte gæsterne fra Herlev i et par kontraer. På en af disse burde gæsterne have sat Simon Nielsen på en alvorligere prøve end tilfældet.

Torsdag, 29 september 2016, af

Ørnene flyver til Herning

Når Herlev Eagles gæster Kvik Hockey Arena skal rævene hente sæsonens første sejr. Alt andet vil være en skuffelse for ambitiøse Blue Fox.

Torsdag, 29 september 2016, af

Stem på kampens spiller

I som tilskuere, har nu mulighed for at stemme på den spiller, i synes har gjort en ekstraordinær indsats, og som bør blive kåret til kampens spiller.

Tirsdag, 27 september 2016, af

Et point efter straffeslag

Rødovre Mighty Bulls og Herning Blue Fox måtte helt ud i straffeslag i aftens kamp for det ekstra point, efter uafgjort i den ordinære spilletid.