Top Banner Hjemmeside 3

endofa

bauer logo
metal ligaen

Nyheder

Kan du lide Ishockey, Har du styr på en computer, Kender du til PowerPoint, Vil du helt tæt på ishockey sporten?

Tirsdag, 11 oktober 2016, af

Blue Fox skal til Fyn

Når Blue Fox sætter sig i bussen for at møde Odense Bulldogs er det den tredje udekamp i træk.

Mandag, 10 oktober 2016, af

iOS app opdateret

Blue Fox's iOS app er opdateret med mange nye ting, bl.a. kan du købe billet igennem den med mulighed for at få den scannet på mobilen til kampene.

Fredag, 7 oktober 2016, af

Første sejr i hus

Høgejagten var hertil aften gået ind, og på udebane var det topholdet Frederikshavn der tog imod rævene fra hockey hovedstaden Herning.

Torsdag, 6 oktober 2016, af

Ny tur til Nordjylland

Blue Fox har stadig sæsonens første sejr til gode. I Danmarks nordligste ishockeyhal skal rævene forsøge at besejre de lokale White Hawks.

Et 1-0 nederlag til Piraterne fra Aalborg efter 65 minutters spil på isen. Hvor Blue Fox igen havde flest skud på mål, men ikke fik pucken i nettet.

Mandag, 3 oktober 2016, af

Kommer sejren i Aalborg?

Herning Blue Fox har stadig sæsonens første sejr til gode inden kampen i Gigantium. Det ligner en sværere opgave i Nordjylland end længe.

Blue Fox forsøgte, med blandet succes, at sætte sig på kampen straks fra start. Chancerne kneb det dog med trods overvægt i puckbesiddelse, og enhver fejl i offensiv zone sendte gæsterne fra Herlev i et par kontraer. På en af disse burde gæsterne have sat Simon Nielsen på en alvorligere prøve end tilfældet.

Torsdag, 29 september 2016, af

Ørnene flyver til Herning

Når Herlev Eagles gæster Kvik Hockey Arena skal rævene hente sæsonens første sejr. Alt andet vil være en skuffelse for ambitiøse Blue Fox.

Torsdag, 29 september 2016, af

Stem på kampens spiller

I som tilskuere, har nu mulighed for at stemme på den spiller, i synes har gjort en ekstraordinær indsats, og som bør blive kåret til kampens spiller.

Tirsdag, 27 september 2016, af

Et point efter straffeslag

Rødovre Mighty Bulls og Herning Blue Fox måtte helt ud i straffeslag i aftens kamp for det ekstra point, efter uafgjort i den ordinære spilletid.

Tirsdag, 27 september 2016, af

Første udekamp i Rødovre

Herning Blue Fox skal forsøge at rejse sig og hente sæsonens første tre point. Det bliver dog alt andet end let da ligaens aktuelle førerhold tager imod.

Fredag, 23 september 2016, af

Rungsted tog de 3 point

Rungsted gjorde det igen og besejrede på ny Herning. Hårdt arbejde og en fantastisk Jeff Lerg var nok til at kompensere for den manglende disciplin, som sendte gæsterne i undertal i knap en hel periode.

Siden vinter blev til forår har datoen 23. september været markeret med et stort fedt kryds. Metal Ligaen anno 2016-17 skydes i gang.

Blue Fox spillede her sidste på eftermiddagen returkamp med Rungsted og skulle vinde med mindst 1 mål, men måtte se sig slået i overtiden da Rungsted scorede til 2-2 og dermed er videre til semifinalen.

Søndag, 18 september 2016, af

Blue Fox tvunget til sejr

Hvis Blue Fox skal spille sig videre i dette års Metal Cup, så kræver det en sejr på minimum to mål i eftermiddag.

Lørdag, 17 september 2016, af

Blue Fox manglede skarpheden

Bjørn Hellkvist og Co overvandt en chokstart, og var sidenhen aldrig bagud i opgøret. Morten Green blev dobbelt målscorer, og sammen med Jeffrey Lerg i målet har de en stor del af æren for sejren i Herning.

Torsdag, 15 september 2016, af

FRI ENTRÉ til pokalhockey

Herning møder Rungsted i kvartfinalen i dette års Metal Cup.

Lørdag, 10 september 2016, af

Rungsted venter i kvartfinalen

Det blev Rungsted Seier Capital der gik videre til kvartfinalen i Metal Cup, det gjorde de med en 8-0 sejr på udebane over Amager Islanders lørdag aften.

Onsdag, 7 september 2016, af

Sejr i sidste træningskamp

Et stærkt decimeret hjemmehold formåede alligevel at besejre gæsterne fra Rungsted i en tæt kamp. Nicolas Ritz blev matchvinder med kampens to enlige scoringer.

Rygterne har svirret lige siden afslutningen af sidste sæson, og mange klubber har med rette været inde i billedet. Nu er det ganske vist, Lasse Lassen er tilbage i barndomsklubben Herning Blue Fox.

Når Rungsted Capitals i aften gæster Kvik Hockey Arena er det spillernes sidste test inden det bliver alvor.

Kan du lide videoredigering? Kan du lide ishockey? Og vil du være en uvurderlig hjælp for Herning Blue Fox’ trænerteam?

Der skulle gå mindre end fem minutter før Blue Fox bragte sig i front med 1-0. Mathias Mølgaard skar igennem gæsternes defensiv, afsluttede på Mathias Seldrup, og Roberts Jekimovs kunne let slå returen i nettet.

Torsdag, 1 september 2016, af

Ny gentagelse af finalen

Herning Blue Fox og Esbjerg Energy sætter for anden gang på en uge hinanden i stævne, og dermed har rævene mulighed for at hævne sig på ny efter sidste års finalenederlag.