Top Banner Hjemmeside 3

endofa

bauer logo
metal ligaen

Nyheder

Banker dit hjerte for Herning Blue Fox? Har du lyst til at gøre en forskel? Og har du lyst til at være en vigtig del af Herning Blue Fox’ setup i forbindelse med hjemmekampene?

Mandag, 22 august 2016, af

To gange Nielsen udtaget

Simon og Daniel K. Nielsen udtaget til landsholdet der skal i aktion i OL-kvalifikation.

Mens Blue Fox-truppen er draget på træningstur i det sydtyske, er Herning Blue Fox og Rungsted Seier Capital blevet enige om at tilføje endnu en træningskamp i preseason-kalenderen.

Blue Fox spillede hertil eftermiddag kamp mod Gentofte Stars der er på tur rundt i Jylland.

Forberedelserne til den nye sæson er i fuld sving, og det er endelig blevet den tid på året, hvor vi atter med glæde kan byde velkommen til ishockey på Kvik Hockey Arena.

Han nåede at spille lidt mere end 100 kampe for rævene sidst han var her, og nu gør den populære slovakiske angriber Branislav Rehus comeback i Herning trøjen.

Blue Fox var her i eftermiddags på is for første gang op til den nye sæson.

Blue Fox holdet til den kommende sæson er ved at tage form, og nu føjes en canadisk profil til holdet, hjulpet godt til af én af klubbens gode sponsorer.

Blue Fox har fået tilgang af 30-årige Petri Lammassaari, der kommer med 10 års erfaring fra den bedste finske liga.

Banker dit hjerte for Herning Blue Fox? Har du lyst til at gøre en forskel? Og har du lyst til at være en vigtig del af Herning Blue Fox’ setup i forbindelse med hjemmekampene?

Fredag, 8 Juli 2016, af

Mens vi venter

Formen skal holdes vedlige på den ene eller den anden måde her i sommerpausen. Mange går eller er gået på ferie, men Mathias tager heller end gerne en tur på Hardy's græsslåmaskine.

Du kan hente Blue Fox's kampkalender som baggrundsbillede til din computer. Eller hente den som pdf fil og printe den, så du allerede nu ved hvornår du skal ud og støtte holdet til de kommende sæson.

Du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen til de kommende kampe i Metal Ligaen, alle Blue Fox's kampe for den kommende sæson er klar i kalenderen.

Sommeren er over os ifølge kalenderen selvom vejret ikke viser det, så vare det ikke længe igen før Kvik Hockey Arena bliver kold.

For kort tid siden offentliggjorde Blue Fox forlængelsen med den tjekkiske succes i defensiven Ales Sova, nu står endnu en tjekke klar.

Herning Blue Fox kan her op mod weekenden præsentere endnu 2 udenlandske navne på holdkortet, hvor der både bliver plads til gensyn og en ny spændende landsholdsspiller.

Han trådte sine første skøjtetag i Herning Ishockey Klub, men har stadig sin første kamp i Blue Fox trøjen til gode, nu er vejen banet for debut i barndomsklubben.

En stor og vigtig del af opbygningen omkring et hold er brugen og udviklingen af fremtidens talenter, Blue Fox har 3 klar til den kommende sæson.

Lubos Pisar indstiller målmandskarrieren hos Herning Blue Fox og fortsætter i stedet som klubbens assistent træner.

Første udlænding klar for Blue Fox kender alt til Blue Fox, da han sidste sæson stod i den modsatte udskiftningsboks, nu er han klar for rævene.

Blue Fox har fået underskrift fra 3 spillere mere, som melder sig klar til den kommende sæson for Herning mandskabet.

Opbygningen af næste sæsons hold er i fuld gang, flere kontrakter er stort set på plads og offensivt kan man i Herning glæde sig over 2 forlængelser.

Blue Fox og de tre øvrige hold fra top 4 fra sidste sæson er oversidder i første runde af Metal Cuppen og skøjter først ind i 1/4 finalen.

Hos Herning Blue Fox er man glade for atter at kunne se den karismatiske træner Todd Bjorkstrand trække de store streger på trænerbænken.

Danmark tabte her i eftermiddag 1-5 til Finland og kvartfinalen blev endestationen i dette års A-VM turnering i Rusland.