Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Nyheder

Tirsdag, 27 september 2016, af

Første udekamp i Rødovre

Herning Blue Fox skal forsøge at rejse sig og hente sæsonens første tre point. Det bliver dog alt andet end let da ligaens aktuelle førerhold tager imod.

Fredag, 23 september 2016, af

Rungsted tog de 3 point

Rungsted gjorde det igen og besejrede på ny Herning. Hårdt arbejde og en fantastisk Jeff Lerg var nok til at kompensere for den manglende disciplin, som sendte gæsterne i undertal i knap en hel periode.

Siden vinter blev til forår har datoen 23. september været markeret med et stort fedt kryds. Metal Ligaen anno 2016-17 skydes i gang.

Blue Fox spillede her sidste på eftermiddagen returkamp med Rungsted og skulle vinde med mindst 1 mål, men måtte se sig slået i overtiden da Rungsted scorede til 2-2 og dermed er videre til semifinalen.

Søndag, 18 september 2016, af

Blue Fox tvunget til sejr

Hvis Blue Fox skal spille sig videre i dette års Metal Cup, så kræver det en sejr på minimum to mål i eftermiddag.

Lørdag, 17 september 2016, af

Blue Fox manglede skarpheden

Bjørn Hellkvist og Co overvandt en chokstart, og var sidenhen aldrig bagud i opgøret. Morten Green blev dobbelt målscorer, og sammen med Jeffrey Lerg i målet har de en stor del af æren for sejren i Herning.

Torsdag, 15 september 2016, af

FRI ENTRÉ til pokalhockey

Herning møder Rungsted i kvartfinalen i dette års Metal Cup.

Lørdag, 10 september 2016, af

Rungsted venter i kvartfinalen

Det blev Rungsted Seier Capital der gik videre til kvartfinalen i Metal Cup, det gjorde de med en 8-0 sejr på udebane over Amager Islanders lørdag aften.

Onsdag, 7 september 2016, af

Sejr i sidste træningskamp

Et stærkt decimeret hjemmehold formåede alligevel at besejre gæsterne fra Rungsted i en tæt kamp. Nicolas Ritz blev matchvinder med kampens to enlige scoringer.

Rygterne har svirret lige siden afslutningen af sidste sæson, og mange klubber har med rette været inde i billedet. Nu er det ganske vist, Lasse Lassen er tilbage i barndomsklubben Herning Blue Fox.

Når Rungsted Capitals i aften gæster Kvik Hockey Arena er det spillernes sidste test inden det bliver alvor.

Kan du lide videoredigering? Kan du lide ishockey? Og vil du være en uvurderlig hjælp for Herning Blue Fox’ trænerteam?

Der skulle gå mindre end fem minutter før Blue Fox bragte sig i front med 1-0. Mathias Mølgaard skar igennem gæsternes defensiv, afsluttede på Mathias Seldrup, og Roberts Jekimovs kunne let slå returen i nettet.

Torsdag, 1 september 2016, af

Ny gentagelse af finalen

Herning Blue Fox og Esbjerg Energy sætter for anden gang på en uge hinanden i stævne, og dermed har rævene mulighed for at hævne sig på ny efter sidste års finalenederlag.

Banker dit hjerte for Herning Blue Fox? Har du lyst til at gøre en forskel? Og har du lyst til at være en vigtig del af Herning Blue Fox’ setup i forbindelse med hjemmekampene?

Mandag, 22 august 2016, af

To gange Nielsen udtaget

Simon og Daniel K. Nielsen udtaget til landsholdet der skal i aktion i OL-kvalifikation.

Mens Blue Fox-truppen er draget på træningstur i det sydtyske, er Herning Blue Fox og Rungsted Seier Capital blevet enige om at tilføje endnu en træningskamp i preseason-kalenderen.

Blue Fox spillede hertil eftermiddag kamp mod Gentofte Stars der er på tur rundt i Jylland.

Forberedelserne til den nye sæson er i fuld sving, og det er endelig blevet den tid på året, hvor vi atter med glæde kan byde velkommen til ishockey på Kvik Hockey Arena.

Han nåede at spille lidt mere end 100 kampe for rævene sidst han var her, og nu gør den populære slovakiske angriber Branislav Rehus comeback i Herning trøjen.

Blue Fox var her i eftermiddags på is for første gang op til den nye sæson.

Blue Fox holdet til den kommende sæson er ved at tage form, og nu føjes en canadisk profil til holdet, hjulpet godt til af én af klubbens gode sponsorer.

Blue Fox har fået tilgang af 30-årige Petri Lammassaari, der kommer med 10 års erfaring fra den bedste finske liga.

Banker dit hjerte for Herning Blue Fox? Har du lyst til at gøre en forskel? Og har du lyst til at være en vigtig del af Herning Blue Fox’ setup i forbindelse med hjemmekampene?

Fredag, 8 Juli 2016, af

Mens vi venter

Formen skal holdes vedlige på den ene eller den anden måde her i sommerpausen. Mange går eller er gået på ferie, men Mathias tager heller end gerne en tur på Hardy's græsslåmaskine.