Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Nyheder

Du kan hente Blue Fox's kampkalender som baggrundsbillede til din computer. Eller hente den som pdf fil og printe den, så du allerede nu ved hvornår du skal ud og støtte holdet til de kommende sæson.

Du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen til de kommende kampe i Metal Ligaen, alle Blue Fox's kampe for den kommende sæson er klar i kalenderen.

Sommeren er over os ifølge kalenderen selvom vejret ikke viser det, så vare det ikke længe igen før Kvik Hockey Arena bliver kold.

For kort tid siden offentliggjorde Blue Fox forlængelsen med den tjekkiske succes i defensiven Ales Sova, nu står endnu en tjekke klar.

Herning Blue Fox kan her op mod weekenden præsentere endnu 2 udenlandske navne på holdkortet, hvor der både bliver plads til gensyn og en ny spændende landsholdsspiller.

Han trådte sine første skøjtetag i Herning Ishockey Klub, men har stadig sin første kamp i Blue Fox trøjen til gode, nu er vejen banet for debut i barndomsklubben.

En stor og vigtig del af opbygningen omkring et hold er brugen og udviklingen af fremtidens talenter, Blue Fox har 3 klar til den kommende sæson.

Lubos Pisar indstiller målmandskarrieren hos Herning Blue Fox og fortsætter i stedet som klubbens assistent træner.

Første udlænding klar for Blue Fox kender alt til Blue Fox, da han sidste sæson stod i den modsatte udskiftningsboks, nu er han klar for rævene.

Blue Fox har fået underskrift fra 3 spillere mere, som melder sig klar til den kommende sæson for Herning mandskabet.

Opbygningen af næste sæsons hold er i fuld gang, flere kontrakter er stort set på plads og offensivt kan man i Herning glæde sig over 2 forlængelser.

Blue Fox og de tre øvrige hold fra top 4 fra sidste sæson er oversidder i første runde af Metal Cuppen og skøjter først ind i 1/4 finalen.

Hos Herning Blue Fox er man glade for atter at kunne se den karismatiske træner Todd Bjorkstrand trække de store streger på trænerbænken.

Danmark tabte her i eftermiddag 1-5 til Finland og kvartfinalen blev endestationen i dette års A-VM turnering i Rusland.

Det er med stor glæde og stolthed, at Herning Blue Fox i dag kan byde velkommen tilbage til succestræneren og ishockeykoryfæet Todd Bjorkstrand.

Redaktionen har haft fat i kaptajn Daniel K. Nielsen her inden A-VM starter i Rusland, og fik ham til at svare på et par spørgsmål i den forbindelse.

Så er der mulighed for at sikre dig et sæsonkort til den kommende sæson i Metal Ligaen 2016-17.

Efter en kæmpe succes sidste år, følger vi nu op med endnu højere forventninger til Bierfest 2016. Sæt kryds den 1. oktober til ÅRETS FEST.

Det herningensiske stortalent Markus Jensen tager efter en stærk sæson 2 år mere for Herning Blue Fox.

Så er vi klar igen med Blue Fox golfmatchen, evt. på hold sammen med Bjørn Uldall eller en anden spiller fra Blue Fox.

Herning drengen Simon Nielsen stødte sidste år til Blue Fox truppen i løbet af sæsonen, og efter en succesfuld sæson, har han nu valgt at fortsætte hos barndomsklubben.

Det blev til 2 sølvmedaljer for cheftræner Mario Simioni i hans første sæson hos Herning Blue Fox, som nu bliver skiftet ud med en tilværelse i den tyske DEL liga.

Tirsdag, 26 april 2016, af

Trøje auktion

Vi har 7 trøjer på auktionen som ikke modtog nogen bud, derfor er startbud sat ned til 600,- på hver enkel trøje, auktionen slutter på fredag aften kl. 19:59:59. Så det er med at holde øje på vores facebookside og se om der er en trøje du er interessert i.

Måske ikke overraskende er Simon Nielsen der fik plads på All Star-holdet i Metalligaen efter sidste slutspilskamp, udtaget til landsholdet sammen med Daniel K. Nielsen.

Esbjerg tog mesterskabet for første gang siden 2004 i går aftes i en tæt kamp i Kvik Hockey Arena, og umiddelbart inden medaljeoverækkelsen blev årets All Star-hold udtaget.