Top Banner Hjemmeside 3

endofa

bauer logo
metal ligaen

Nyheder

Det er med stor glæde og stolthed, at Herning Blue Fox i dag kan byde velkommen tilbage til succestræneren og ishockeykoryfæet Todd Bjorkstrand.

Redaktionen har haft fat i kaptajn Daniel K. Nielsen her inden A-VM starter i Rusland, og fik ham til at svare på et par spørgsmål i den forbindelse.

Så er der mulighed for at sikre dig et sæsonkort til den kommende sæson i Metal Ligaen 2016-17.

Efter en kæmpe succes sidste år, følger vi nu op med endnu højere forventninger til Bierfest 2016. Sæt kryds den 1. oktober til ÅRETS FEST.

Det herningensiske stortalent Markus Jensen tager efter en stærk sæson 2 år mere for Herning Blue Fox.

Så er vi klar igen med Blue Fox golfmatchen, evt. på hold sammen med Bjørn Uldall eller en anden spiller fra Blue Fox.

Herning drengen Simon Nielsen stødte sidste år til Blue Fox truppen i løbet af sæsonen, og efter en succesfuld sæson, har han nu valgt at fortsætte hos barndomsklubben.

Det blev til 2 sølvmedaljer for cheftræner Mario Simioni i hans første sæson hos Herning Blue Fox, som nu bliver skiftet ud med en tilværelse i den tyske DEL liga.

Tirsdag, 26 april 2016, af

Trøje auktion

Vi har 7 trøjer på auktionen som ikke modtog nogen bud, derfor er startbud sat ned til 600,- på hver enkel trøje, auktionen slutter på fredag aften kl. 19:59:59. Så det er med at holde øje på vores facebookside og se om der er en trøje du er interessert i.

Måske ikke overraskende er Simon Nielsen der fik plads på All Star-holdet i Metalligaen efter sidste slutspilskamp, udtaget til landsholdet sammen med Daniel K. Nielsen.

Esbjerg tog mesterskabet for første gang siden 2004 i går aftes i en tæt kamp i Kvik Hockey Arena, og umiddelbart inden medaljeoverækkelsen blev årets All Star-hold udtaget.

Opsamling af videoer fra Blue Fox TV i går, highlights, interviews, medalje overrækkelse og hyldesten af Esbjerg Energy.

Esbjerg Energy er danske mestre 2015/16 efter en højdramatisk afslutning i en kamp som først fandt sin vinder i overtiden. Aaron Lee blev helten da han kynisk udnyttede noget nær den eneste fejl Blue Fox begik i en 4. periode som hjemmeholdet ellers dominerede. Ubarmhjertig afslutning på en fantastisk sæson hvor Blue Fox kom fra baghjul og mere end fortjente de sølvmedaljer som spillerne slukørede modtog.

Blue Fox spiller ikke nødvendigvis sæsonens sidste kamp, men det er med sikkerhed den sidste på Kvik Hockey Arena.

Esbjerg Energy står imorgen aften med muligheden for at tilspille sig det danske mesterskab, med DIN støtte vil Blue Fox forpurre den plan og forlænge serien til en altafgørende kamp 7

Det går hurtigt på auktionen ind imellem, i dag er der kommet 12 trøjer på auktionen som slutter på torsdag aften kl. 19:59:59. Så det er med at holde øje på vores facebookside og se om der er en trøje du er interessert i.

Der er ikke flere billetter til salg for Esbjerg Energy's tilhænger, da billetterne er revet væk i løbet af ingen tid.

Esbjerg Energy tog hjemme et stort skridt mod det danske mesterskab med en sikker 2-0 sejr. Manglende skarphed i specielt powerplay kostede dyrt for rævene, og så ramte Simon Nielsen i målet ikke dagen. Nogle af de offensive profiler skal stemple ind og vise deres værd hvis serien skal vendes.

Blue Fox fik en kold dukkert med et trist nederlag i seriens kamp fire, og dermed er hjemmebanefordelen tilbage hos vestjyderne. Stillingen i serien er nu 2-2.

I et dramatisk målorgie fik Esbjerg Energy udlignet stillingen i finaleserien til 2-2 efter en stærk tredje periode. Vestjyderne viste god fight, stor effektivitet og havde også de sidste marginaler som viste sig nok denne aften i Herning.

Blue Fox kan tage et kæmpeskridt mod guldet og de notoriske guldhjelme når Kvik Hockey Arena lægger is til finaleseriens fjerde kamp. Med en sejr er rævene blot én sejr fra det forjættede land.

Blue Fox spillerne og holdet bag sender en bøn ud til supportere, fans, sponsorer osv. om at bære dem igennem fredagens uhyre vigtige kamp.

Torsdag, 14 april 2016, af

11 trøjer på auktionen

Det går hurtigt på auktionen ind imellem, i dag er der kommet 11 trøjer på auktionen som slutter på lørdag aften kl. 19:59:59. Så det er med at holde øje på vores facebookside og se om der er en trøje du er interessert i.

Blue Fox forventer en stor finaleaften fredag og krydrer med happy hour, livemusik, dramatik og en kæmpe overraskelse.

Blue Fox gjorde alt rigtigt i aftens kamp ude mod Esbjerg og vandt med 0-5. Et Esbjerg hold der ikke kunne bryde igennem Blue Fox's stærke defensiv måtte se sine egne tilskuere forlade Granly Hockey Arena før tid.