Top Banner Hjemmeside 3

endofa

bauer logo
metal ligaen

Nyheder

Det går hurtigt på auktionen ind imellem, ca. hveranden dag kommer der 5 nye trøjer på auktionen. Så det er med at holde øje på vores facebookside og se om der er en trøje du er interessert i.

Herning og Esbjerg har blot spillet de to første kampe i dette års finaleserie. Alligevel har publikum allerede fået slidt nerverne tynde, været hele følelsesregisteret igennem og serien er kun lige begyndt.

Der var desværre sneget sig en fejl ind i vores billetsystem, så det så udsom om der var udsolgt til udebaneafsnittet i billetsystemet.

Hvilket drama. Hvilken krig. Hvilken finaleserie. Herning og Esbjerg vækker nostalgien i de to byer og pludselig er savnet til de vilde 90’ere ikke så stort. Blue Fox formåede at holde stand og udlignede serien til 1-1 efter en hårdt tilkæmpet sejr på 2-1.

5 nye trøjer er kommet på auktionen og slutter allerede i morgen mandag aften kl. 19:59:59.

Blue Fox viste atter karakter og kæmpede sig tilbage mod Esbjerg i fredags. Alligevel endte det med et bittert nederlag i kamp 1.

Bus benene skulle lige skøjtes af i 1. periode hvor Esbjerg kom foran 2-0, men Blue Fox kom godt igen og fik udlignet til 2-2 i 3. periode. En udvisning i sidste minut kostede dog dyrt, hvor Esbjerg fik sat den sidste puck i garnet til 3-2.

Der er godt gang i billetsalget til finalekampen søndag på Kvik Hockey Arena, men hos Blue Fox håber man at se endnu flere til finale klassikeren.

Danmarks mest vindende ishockeyklub er tilbage i finaleserien og modstanderen er ingen ringere end de gamle ærkerivaler fra Esbjerg Energy.

Det fornægter sig ikke, Herning Blue Fox står overfor en drømmefinale med nostalgisk islæt, når de møder Esbjerg Energy i en vaskeægte 90'er klassiker.

5 nye trøjer er kommet på auktionen og slutter på lørdag aften kl. 19:59:59.

Danmarks mest vindende ishockeyklub er tilbage i det allerfineste selskab og møder nu Esbjerg Energy i DM-FINALEN efter en sejr på 3-1 over Frederikshavn.

Nu kan du sikre dig en original Blue Fox spillertrøje, der er kommet nye regler med auktion forlængelse.

Blue Fox spiller tirsdag aften sæsonens vigtigste kamp når Scanel Hockey Arena lægger is til det sidste altafgørende slag i dette års semifinaler.

Før kampen mod Frederikshavn White Hawks fik Daniel Nielsen overrakt Hugo E. prisen for bedste ungdomsspiller i Blue Fox i sæsonen.

Før kampstart mod Frederikshavn White Hawks skulle Månedens ALPI Fighter for marts kåres.

Sidste og afgørende semifinalekamp syv mellem Frederikshavn White Hawks og Herning Blue Fox bliver TV-kampen på tirsdag.

Blue Fox fremtvinger afgørende kamp syv på tirsdag hvor det er alt eller intet for at nå finalen mod enten SønderjyskE eller Esbjerg.

Blue Fox har igen kniven for struben og er tvunget til at vinde kampen søndag eftermiddag for at bevare finaledrømmen. Rævene har gjort det før – nu skal de gøre det igen.

Få fingrene i en af de originale Blue Fox spillertrøjer det næste stykke tid, hvor disse løbende vil blive udbudt på nettet til
den højest bydende. Ca. hver anden dag, vil der være hammerslag på 5 trøjer, fordelt på både hjemmebane- og udebanetrøjer.

Tidspunktet for kampen i morgen søndag er kl. 14.00 i Kvik Hockey Arena, da TV2 Sport viser den anden semifinaleserie mellem SønderjyskE og Esbjerg.

Frederikshavn White Hawks tog den tredje sejr ud af fem og har nu bragt sig foran i serien, men allerede på søndag kl. 14.00 kan Blue Fox igen få udlignet serien i Kvik Hockey Arena.

Fredag aften tager Blue Fox til Frederikshavn for at sejre på mere end én måde. Rævene kæmper for at nedlægge de lokale White Hawks, og hvis det skal lykkes, skal forbandelsen over udesejre ligeledes brydes i Scanel Hockey Arena.

Tidspunktet for kampen på søndag er endnu et åbent spørgsmål, først efter kampen fredag beslutter TV2 Sport sig.

Landstræner Martin Struzinski har udtaget truppen der skal præsentere Danmark ved det kommende U18 VM i Grand Forks i USA.