Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Nyheder

Opsamling af videoer fra Blue Fox TV i går, highlights, interviews, medalje overrækkelse og hyldesten af Esbjerg Energy.

Esbjerg Energy er danske mestre 2015/16 efter en højdramatisk afslutning i en kamp som først fandt sin vinder i overtiden. Aaron Lee blev helten da han kynisk udnyttede noget nær den eneste fejl Blue Fox begik i en 4. periode som hjemmeholdet ellers dominerede. Ubarmhjertig afslutning på en fantastisk sæson hvor Blue Fox kom fra baghjul og mere end fortjente de sølvmedaljer som spillerne slukørede modtog.

Blue Fox spiller ikke nødvendigvis sæsonens sidste kamp, men det er med sikkerhed den sidste på Kvik Hockey Arena.

Esbjerg Energy står imorgen aften med muligheden for at tilspille sig det danske mesterskab, med DIN støtte vil Blue Fox forpurre den plan og forlænge serien til en altafgørende kamp 7

Det går hurtigt på auktionen ind imellem, i dag er der kommet 12 trøjer på auktionen som slutter på torsdag aften kl. 19:59:59. Så det er med at holde øje på vores facebookside og se om der er en trøje du er interessert i.

Der er ikke flere billetter til salg for Esbjerg Energy's tilhænger, da billetterne er revet væk i løbet af ingen tid.

Esbjerg Energy tog hjemme et stort skridt mod det danske mesterskab med en sikker 2-0 sejr. Manglende skarphed i specielt powerplay kostede dyrt for rævene, og så ramte Simon Nielsen i målet ikke dagen. Nogle af de offensive profiler skal stemple ind og vise deres værd hvis serien skal vendes.

Blue Fox fik en kold dukkert med et trist nederlag i seriens kamp fire, og dermed er hjemmebanefordelen tilbage hos vestjyderne. Stillingen i serien er nu 2-2.

I et dramatisk målorgie fik Esbjerg Energy udlignet stillingen i finaleserien til 2-2 efter en stærk tredje periode. Vestjyderne viste god fight, stor effektivitet og havde også de sidste marginaler som viste sig nok denne aften i Herning.

Blue Fox kan tage et kæmpeskridt mod guldet og de notoriske guldhjelme når Kvik Hockey Arena lægger is til finaleseriens fjerde kamp. Med en sejr er rævene blot én sejr fra det forjættede land.

Blue Fox spillerne og holdet bag sender en bøn ud til supportere, fans, sponsorer osv. om at bære dem igennem fredagens uhyre vigtige kamp.

Torsdag, 14 april 2016, af

11 trøjer på auktionen

Det går hurtigt på auktionen ind imellem, i dag er der kommet 11 trøjer på auktionen som slutter på lørdag aften kl. 19:59:59. Så det er med at holde øje på vores facebookside og se om der er en trøje du er interessert i.

Blue Fox forventer en stor finaleaften fredag og krydrer med happy hour, livemusik, dramatik og en kæmpe overraskelse.

Blue Fox gjorde alt rigtigt i aftens kamp ude mod Esbjerg og vandt med 0-5. Et Esbjerg hold der ikke kunne bryde igennem Blue Fox's stærke defensiv måtte se sine egne tilskuere forlade Granly Hockey Arena før tid.

Det går hurtigt på auktionen ind imellem, ca. hveranden dag kommer der 5 nye trøjer på auktionen. Så det er med at holde øje på vores facebookside og se om der er en trøje du er interessert i.

Herning og Esbjerg har blot spillet de to første kampe i dette års finaleserie. Alligevel har publikum allerede fået slidt nerverne tynde, været hele følelsesregisteret igennem og serien er kun lige begyndt.

Der var desværre sneget sig en fejl ind i vores billetsystem, så det så udsom om der var udsolgt til udebaneafsnittet i billetsystemet.

Hvilket drama. Hvilken krig. Hvilken finaleserie. Herning og Esbjerg vækker nostalgien i de to byer og pludselig er savnet til de vilde 90’ere ikke så stort. Blue Fox formåede at holde stand og udlignede serien til 1-1 efter en hårdt tilkæmpet sejr på 2-1.

5 nye trøjer er kommet på auktionen og slutter allerede i morgen mandag aften kl. 19:59:59.

Blue Fox viste atter karakter og kæmpede sig tilbage mod Esbjerg i fredags. Alligevel endte det med et bittert nederlag i kamp 1.

Bus benene skulle lige skøjtes af i 1. periode hvor Esbjerg kom foran 2-0, men Blue Fox kom godt igen og fik udlignet til 2-2 i 3. periode. En udvisning i sidste minut kostede dog dyrt, hvor Esbjerg fik sat den sidste puck i garnet til 3-2.

Der er godt gang i billetsalget til finalekampen søndag på Kvik Hockey Arena, men hos Blue Fox håber man at se endnu flere til finale klassikeren.

Danmarks mest vindende ishockeyklub er tilbage i finaleserien og modstanderen er ingen ringere end de gamle ærkerivaler fra Esbjerg Energy.

Det fornægter sig ikke, Herning Blue Fox står overfor en drømmefinale med nostalgisk islæt, når de møder Esbjerg Energy i en vaskeægte 90'er klassiker.

5 nye trøjer er kommet på auktionen og slutter på lørdag aften kl. 19:59:59.