Top Banner Hjemmeside 3

endofa

bauer logo
metal ligaen

Nyheder

Den florerende feber i rævenes omklædningsrum krævede endnu to ofre til denne skæbnekamp i Kvik Hockey Arena. Således måtte Joachim Linnet og Elias Granath passe sygesengen, mens rævene til gengæld kunne byde velkommen til Martin Sagat. Robin Bergman havde lidt samme skæbne, så de to hold var ingenlunde fuldtallige.

Blue Fox kom i den grad ned på jorden igen da man tabte klart med cifrene 5-2 til Frederikshavn Whitehawks. Dermed er presset tilbage på midtjyderne inden kamp 4 i serien.

Søndag, 27 marts 2016, af

Fejlene blev dyre

Frederikshavn White Hawks udnyttede Blue Fox fejlene gang på gang og måtte se sig slået med 5-2 efter 60 minutters spil.

Blue Fox hentede noget nær sæsonens største sejr da rævene flåede høgene med hele 7-1. Nu skal Blue Fox forsøge at tage føringen i serien i søndagens tv-kamp.

Fredag, 25 marts 2016, af

Høgene blev skudt ned

Et sygdomsramt Blue Fox-mandskab var på forhånd presset til at vinde på heden, og den opgave blev ikke lettere af, at Martin Sagat lå syg og Jerred Smithson spillede kampen under høj feber. Gæsterne måtte omvendt undvære Sebastian Svendsen og Marcus Olsson, som de iøvrigt har gjort hele slutspillet.

Herning Blue Fox tager imod Frederikshavn White Hawks i seriens kamp to som spilles i Herning. Nordjyderne tog tirsdag aften første stik på hjemmebanen, og rævene er nu presset hårdt til at udligne stillingen i serien på egen is.

Kom i god stemning før næste runde af den spændende semifinaleserie mod Frederikshavn.

Tirsdag, 22 marts 2016, af

Nederlag i en tæt kamp

Blue Fox tabte hertil aften den første kamp i semifinaleserien mod Frederikshavn White Hawks, som endte 3-1 til Nordjyderne i en tæt kamp.

Det er blevet semifinaletid, og hos Blue Fox håber man på en fortsat fantastisk støtte.

Herning Blue Fox blev i fredags klar til semifinalen efter en fantastisk afslutning på en fantastisk kvartfinaleserie mod Odense Bulldogs. Nu venter Frederikshavn Whitehawks for rævene.

I en fantastisk kulisse foran næsten 3300 mennesker trak Blue Fox akkurat det længste strå. I overtiden blev den lille terrier Kyle Essery den store helt for rævene da han modtog pucken klods op af forreste stolpe, og herfra kunne han akkurat skrabe pucken i mål til total ekstase hos hjemmeholdet.

Det ultimative slag i slutspillet markerer det bedste dansk ishockey kan tilbyde, og årets første udgave spilles i Kvik Hockey Arena. Blue Fox og Bulldogs skal uddele den sidste billet til semifinalerne i dette års Metal Liga.

Efter tirsdagens vitale sejr i Odense fremtvang Blue Fox en altafgørende kamp 7 på egen is i Kvik Hockey Arena nu på fredag den 18. marts.

I endnu et drama i denne kvartfinaleserie stod Blue Fox igen for presset og vandt skæbnekampen med 2-1. Dermed skal det hele afgøres i Herning på fredag.

Når Blue Fox sætter sig i bussen for at drage til Odense er det med bevidstheden om, at alt andet end en sejr betyder alt for tidlig sommerferie.

Kampen i Odense i morgen spilles kl. 19.30, da Tv2 Sport har valgt kampen som TV kamp.

Der skulle overtid til i Kvik Hockey Arena før kampens vinder kunne findes og det blev Odense Bulldogs der trak det længste strå 10 minutter inde i overtiden.

Lørdag, 12 marts 2016, af

Nyt slag i Herning

Blue Fox savnede den sidste skarphed foran mål, og derfor måtte rævene tage tomhændet hjem fra Odense, som i stedet fik udlignet i serien.

Kampen var på forhånd blevet døbt som “hadets kamp”, men de to hold havde tilsyneladende fået en løftet pegefinger inden kampstart - den onde stemning var i hvert fald ikke mærkbar fra start.

Torsdag, 10 marts 2016, af

Ny gyseraften i Odense

Blue Fox vandt en fuld fortjent sejr på 6-1 over Odense Bulldogs, og nu venter der rævene en på flere måde ganske varm velkomst i det fynske.

Før kampstart mod Odense Bulldogs skulle Månedens ALPI Fighter for februar kåres.

I slutspillet bliver tingene sat på spidsen, og med en sejr i aften kunne gæsterne spille hjemmebanefordelen over på fynske hænder og med mulighed for at bringe sig yderligere foran på egen is.

Tirsdag, 8 marts 2016, af

Blue Fox TV i Pletskud

Blue Fox Tv's kameramand Arne Lund var med i udsendelsen Pletskud, som Tv MidtVest's Katrine Fuglsang laver.

Blue Fox kunne ikke følge op på hjemmesejren over de fynske Bulldogs, og dermed er serien kogt ned til en bedst-af-fem. Hjemmebanen skifter nu tilbage til Herning til kamp tre i kvartfinalerne.

Tak til vores fantastiske sponsorer, som har valgt at støtte op om 3800 til den første kvartfinalekamp.