Top Banner Hjemmeside 3

endofa

bauer logo
metal ligaen

Nyheder

For anden gang i træk nettede Blue Fox hele syv gange mod en sjællandsk modstander. Denne gang gik det ud over bundproppen fra Herlev, som måtte bøje sig for især kæden med Jekimovs, Johnson og Kallela.

Kampene falder på stribe i øjeblikket, og tre nye point til kontoen er på spil.

Rødovre Mighty Bulls og Blue Fox spillede som de eneste kamp i eftermiddag i Metalligaen. Rødovre måtte efter de 60 minutter se sig slået med 0-7 og Blue Fox fik sig rejst efter de to seneste nederlag i ugens løb.

Søndag, 4 december 2016, af

Der skal point på kontoen

Blue Fox skal forsøge at rejse sig i dagens kamp mod Rødovre. Kun en sejr tæller for rævene.

Før kampstart mod SønderjyskE skulle Månedens ALPI Fighter for november kåres.

SønderjyskE forværrede problemerne for Herning Blue Fox, og hævnede samtidig de to forrige opgørs nederlag. Harrison Reed udgjorde forskellen i et tæt opgør på heden.

Blue Fox tager fredag aften imod ærkerivalerne fra SønderjyskE, og i den anledning kan sæsonkortholdere gratis invitere fire venner eller kolleger til fredagshockey.

Torsdag, 1 december 2016, af

4 spillere udtaget til U20

VM for U20 starter snart og 4 spillere fra Blue Fox truppen er udtaget til landsholdet der skal spille VM i Canada.

Tirsdag, 29 november 2016, af

Nederlag til Rungsted

Blue Fox tabte i aften 1-2 til Rungsted på hjemmebane i udebanetrøjerne, hvor udeholdet ville det mere end Blue Fox som også kan ses på skudstatistikken.

Mandag, 28 november 2016, af

Rungsted igen på menuen

En vigtig sejr i Hørsholm mod Rungsted Sejer Capitals betød, at Blue Fox nu igen har kontakt til topholdene. Tre kan blive til fire sejre i træk tirsdag aften.

Der er lagt op til en festlig aften, når SønderjyskE gæster Herning på fredag den 2. december, og det bliver med gode nyheder for sæsonkortholderne.

Den 34-årige canadisk-svenske angriber Eric Johansson nåede at spille 4 kampe for Herning Blue Fox, nu venter nye udfordringer for begge parter.

Torsdag, 24 november 2016, af

Blue Fox vandt i Rungsted

Blue Fox fortsatte de gode takter fra kampen i tirsdags, i eneste kamp i dag var det Rungsted der måtte se sig slået.

Allerede torsdag aften tager Blue Fox hul på den næste runde i Metal Ligaen. Modstanderen er en anden af sæsonens store overraskelser – Rungsted Sejer Capital.

Rødovre Mighty Bulls blev sendt hjem med et 5-0 nederlag efter 4 Blue Fox mål i sidste periode, første mål blev sendt ind i undertal i 1. periode.

Der er lagt op til sæsonens første besøg fra tyrene fra vestegnen når Rødovre som det sidst hold gæster Kvik Hockey Arena. Der venter publikum lidt af et bundbrag kl. 19:00.

Brænder du for Herning Blue Fox eller blot at være en del af et frivilligt team, så er det dig vi søger.

Søndag, 20 november 2016, af

Alle 3 point med hjem

Blue Fox fik alle 3 point med hjem fra Herlev Eagles i søndagens sene kamp i Metalligaen, der blev spillet kl 19.00 i ørneborgen.

Lørdag, 19 november 2016, af

Sejr påkrævet i Herlev

Blue Fox kan og skal ganske enkelt rejse sig og hente de tre point mod bundproppen fra Herlev Eagles. Rævene har desperat brug for point og sejrens sødme.

Ligaens tophold kopierede indsatsen fra deres seneste kamp mod Rungsted, og med en stærk slutspurt tog piraterne alle pointene på heden. Alexander Collberg og Martin Højbjerg fik let spil og noterede sig begge for to scoringer i sejren på 6-3.

Toni Kallela som stødte til Herning Blue Fox truppen for præcis 1 måned siden på en tidsbegrænset kontrakt, har nu spillet sig til en fast kontrakt med Herningklubben gældende sæsonen ud.

Torsdag, 17 november 2016, af

Blue Fox møder topholdet

Når Aalborg Pirates lægger til land på Kvik Hockey Arena er det med status som ligaens ubestridte tophold. Der venter publikum et brag af en kamp.

Tirsdag, 15 november 2016, af

Blue Fox taber tæt kamp

Blue Fox måtte foran 1307 tilskuere til aftens kamp mod Frederikshavn White Hawks, se sig slået med et smalt nederlag på 1-2 i en meget lige kamp.

Når Blue Fox tirsdag aften spiller hjemme imod Frederikshavn White Hawks venter der ikke blot en god kamp. Der er også flere tidligere prominente skikkelser at finde i Kvik Hockey Arena.

Mandag, 14 november 2016, af

Blue Fox søger ny maskot

Vores maskot gennem mange sæsoner kan desværre ikke længere hjælpe os, og det åbner nu muligheden for dig, som måske kunne brænde for at være Blue Fox’ maskot til alle hjemmekampene på Kvik Hockey Arena.