Top Banner Hjemmeside 3

Bierfestherning bannerWWW

endofa

bauer logo
metal ligaen

Nyheder

Så er der små 4 dage til, at gentegningsperioden for dit tidligere sæsonkort slutter. Helt præcis er det på fredag den 23. juni.

Endnu en vigtig brik er faldet på plads med underskriften fra den 28-årige offensive Herning spiller Lasse Lassen, som med stor hjælp fra IT Relation, har skrevet for endnu en sæson med Herning Blue Fox.

Forberedelserne til den kommende sæson er i fuld gang. Nu er Blue Fox klar til den indledende fase med 5 spændende træningskampe.

Mens de 2 første imports der blev signet for Herning Blue Fox var finske, så har cheftræner Petri Skriko nu kigget over Atlanten, hvor en canadisk profil nu står klar til at trække i Blue Fox trøjen.

Herning Blue Fox’ nye træner Petri Skriko bringer lederskab og vilje til Herning mandskabet med de første to imports som naturligvis kommer fra hjemlandet Finland, og så er målmandsteamet også på plads.

I Herning vender vi blikket mod en ny og spændende sæson i Metal Ligaen 2017-2018. I dag åbner sæsonkortsalget med en ny samarbejdspartner på billetterne.

For få timer siden blev det afgjort, hvordan grupperne ser ud i 2018, og publikum i Herning og København kan se frem til to særdeles attraktive grupper.

Hos Herning Blue Fox har man arbejdet på højtryk, for at sikre sig underskriften fra det ombejlede bysbarn, nu er det endelig blevet en realitet – Anders Poulsen is back in town!

Hele 3 Herning spillere, har netop skrevet med Herning Blue Fox for den kommende sæson, og der er både overraskelser og gamle kendinge imellem.

Herning Blue Fox føjer yderligere talent og landsholdsklasse til forsvaret for den kommende sæson med 19-årige Nicolai Weichel fra Rungsted.

Hernings nye cheftræner Petri Skriko har været et smut i Herning, for at hilse på alle de mennesker han kommer til at arbejde sammen med i den kommende sæson.

Trods sine blot 24 år er det en rutineret back, der nu i kølvandet på andre signings også melder sig klar, til den kommende sæson for barndomsklubben Herning Blue Fox.

Daniel Nielsen, Herning Blue Fox’ 36-årige kaptajn, har forlænget sin kontrakt med Blue Fox i foreløbig 1 år.

Skriko is back in town! Efter megasucces i Herning, først som spiller fra 1993 til 1999, og derefter som cheftræner i to sæsoner, vender Petri Skriko nu tilbage til Herning Blue Fox.

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at Pagh Mørup efter kort tids sygdom ikke længere er blandt os.

Det er mange bekendt, at Herning Ishockey Klub og Herning Blue Fox er Danmarks mest vindende ishockeyklub gennem tiderne. Et prædikat som Vi kan takke nogle enestående ishockey pionerer for.

Efter vores årlige trøjeauktion har vi fortsat 19 fede originale Blue Fox trøjer fra sæsonen 2016-17, som vi ikke nåede at få solgt. De vil over de næste par uger blive solgt online gennem Facebook, som vi også gjorde det sidste sæson.

Ledelsen i Herning Blue Fox har besluttet at bringe samarbejdet med cheftræner Todd Bjorkstrand til ophør.

Tirsdag, 14 marts 2017, af

Sæsonen er ovre

Et mål i sidste sekund sendt Blue Fox på sommerferie efter den 6. spillet kvartfinalekamp.

Det er vind eller forsvind når Blue Fox tirsdag aften skal forsøge at holde liv i sæsonen.

Alt for mange udvisninger igen idag, noget der allerede skulle være stoppet efter den første kvartfinalekamp. Ineffektive i powerplay, kun små 8 minutter i 2. periode var der momentum i spillet efter Blue Fox scoringen til 1-1.

Blue Fox skal for tredje gang i serien en tur til Nordjylland hvor høgene venter.

Det var ren overlevelse for Herning i slutfasen af hjemmekampen mod Frederikshavn. Simon Nielsen tillod dog ikke det tredje mål denne aften, og så viste de to scoringer fra Markus Jensen samt Steffen Klarskovs ene sig akkurat nok for rævene.

Når pucken smides kl 19:30 venter der et presset Blue Fox-hold en stor opgave.

Det er blevet tid til årets trøjeauktion, som denne gang vil blive afviklet i supporter lokalet – med adgang for ALLE – også dem som ikke er medlemmer af supporterklubben.

Tirsdag, 7 marts 2017, af

Udvisninger blev dyre

Endnu en kamp med masser af udvisninger, der må give de fleste trænere endnu mere grå hår end de har.

Side 1 ud af 44