Top Banner Hjemmeside 3

endofa

bauer logo
metal ligaen

Nyheder

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at Pagh Mørup efter kort tids sygdom ikke længere er blandt os.

Det er mange bekendt, at Herning Ishockey Klub og Herning Blue Fox er Danmarks mest vindende ishockeyklub gennem tiderne. Et prædikat som Vi kan takke nogle enestående ishockey pionerer for.

Efter vores årlige trøjeauktion har vi fortsat 19 fede originale Blue Fox trøjer fra sæsonen 2016-17, som vi ikke nåede at få solgt. De vil over de næste par uger blive solgt online gennem Facebook, som vi også gjorde det sidste sæson.

Ledelsen i Herning Blue Fox har besluttet at bringe samarbejdet med cheftræner Todd Bjorkstrand til ophør.

Tirsdag, 14 marts 2017, af

Sæsonen er ovre

Et mål i sidste sekund sendt Blue Fox på sommerferie efter den 6. spillet kvartfinalekamp.

Det er vind eller forsvind når Blue Fox tirsdag aften skal forsøge at holde liv i sæsonen.

Alt for mange udvisninger igen idag, noget der allerede skulle være stoppet efter den første kvartfinalekamp. Ineffektive i powerplay, kun små 8 minutter i 2. periode var der momentum i spillet efter Blue Fox scoringen til 1-1.

Blue Fox skal for tredje gang i serien en tur til Nordjylland hvor høgene venter.

Det var ren overlevelse for Herning i slutfasen af hjemmekampen mod Frederikshavn. Simon Nielsen tillod dog ikke det tredje mål denne aften, og så viste de to scoringer fra Markus Jensen samt Steffen Klarskovs ene sig akkurat nok for rævene.

Når pucken smides kl 19:30 venter der et presset Blue Fox-hold en stor opgave.

Det er blevet tid til årets trøjeauktion, som denne gang vil blive afviklet i supporter lokalet – med adgang for ALLE – også dem som ikke er medlemmer af supporterklubben.

Tirsdag, 7 marts 2017, af

Udvisninger blev dyre

Endnu en kamp med masser af udvisninger, der må give de fleste trænere endnu mere grå hår end de har.

Blue Fox fik udlignet serien til 1-1, og sendte presset tilbage på nordjyderne inden tirsdagens slag.

Før kvartfinaleserien mod Frederikshavn skulle Månedens ALPI Fighter for februar kåres.

Lasse Lassen blev helten for Herning da han med små fire minutter tilbage af overtiden for anden gang passerede en storspillende Thomas Lillie. Dermed udlignede Blue Fox serien til 1-1, inden tirsdagens næste slag i Frederikshavn.

Der er kun tale om kamp to i serien, men rævene er allerede nu presset maksimalt.

Frederikshavn tog første sejr i kvartfinaleserien. Efter en målløs første periode, måtte Simon Nielsen hive pucken ud af netmaskerne 2 gange i anden og det samme i tredje periode, hvor Blue Fox fik scoret en enkelt gang.

Ventetiden er omsider ovre, og Blue Fox gør fredag aften deres entré i dette års kvartfinaler. Modstanderen er som bekendt Frederikshavn White Hawks.

Herning Ishockey Klub har gennem tiderne båret mange talenter videre til Herning Blue Fox, og til den kommende sæson står 2 nye ambitiøse spillere klar.

45 runder har til aften fundet den endelige placering blandt holdene i grundspillet, nu venter Frederikshavn Whitehawks i kvartfinalerne.

Trods et overtal i skud til Blue Fox igennem kampen, måtte Blue Fox se sig slået i straffeslag i en tæt kamp.

Der venter en gentagelse af sidste sæsons finale når grundspillet afsluttes tirsdag aften.

Fredag, 24 februar 2017, af

Blue Fox tabte tæt kamp

Blue Foxs eneste mål blev sat ind i første periode af Roberts Jekimovs ved en forsvarsfejl af SønderjyskE. SønderjyskE scorede to mål i anden periode, scoret af to tidligere Blue Fox spillere Rasmus Nielsen og Thomas Spelling. Og med en målløs tredje periode fik SønderjyskE alle 3 point.

Torsdag, 23 februar 2017, af

Duft af playoffs i Vojens

Når Blue Fox drager til SE Arena venter der et brag om pladsen i top 4.

Onsdag, 22 februar 2017, af

Havlik eneste målscorer

Der var tale om en uhyre vigtig kamp for begge hold, som desperat kæmper for at sikre sig fordelen af hjemmebanen i kvartfinalerne. Presset var størst på Blue Fox der inden kampen var tre point efter netop Gentofte, og statistikken fra de tidligere indbyrdes opgør var da også i gæsternes favør.

Når stjernerne fra Gentofte kommer til Herning er det sidste kamp i arenaen inden kvartfinalerne.

Side 1 ud af 43