Daniel Nielsen med de sønderjyske rødder har imponeret publikum og trænerteam med fighterhjerte og et stort, voksende potentiale. Nu er han klar for Blue Fox yderligere to sæsoner.

Knap 120 officielle ligakampe er det blevet til for det blot 19-årige angrebstalent Daniel Nielsen, alle sammen i øvrigt spillet i Blue Fox trøjen. Specielt i denne sæson, har Daniel hævet sit spil til et nyt niveau, og har vist et potentiale der rækker langt videre end det, som ishockeypublikummet frem til nu har været vidne til.

Derfor er det nu også med stor glæde for både Daniel Nielsen og Herning Blue Fox, at man nu kan officielgøre den fantastiske nyhed, om at Daniel også spiller i Herning de 2 næstkommende sæsoner.

”Daniel Nielsen er trods sin alder meget målrettet og professionel omkring sin sport. Han hæver konstant forventningerne til sig selv og er meget fokuseret på udviklingsprocessen. Han fighter hårdt og har trods sine blot 170 cm et rigtigt godt fysisk element i sit spil”, fortæller cheftræner Petri Skriko om den lille hurtige wing-spiller og fortsætter. ”I denne sæson har Daniel taget endnu et stort skridt, og har på alle måder bevist hvad han kan, så vi er både glade og stolte over, at vi kan fortsætte med at vokse sammen også de næste 2 sæsoner”, slutter Skriko.