Endnu en vigtig brik er faldet på plads med underskriften fra den 28-årige offensive Herning spiller Lasse Lassen, som med stor hjælp fra IT Relation, har skrevet for endnu en sæson med Herning Blue Fox.

Det har lagt i kortene gennem længere tid, men nu er alt endeligt faldet på plads, således at Lasse Lassen og Herning Blue Fox er nået til enighed, om at fortsætte samarbejdet til den kommende sæson. En stor del af, at Blue Fox fansene kan glæde sig over Lasses målhumør og offensive kvaliteter igen skyldes, at Lasse kan kombinere ishockeyen med et godt job ved siden af. Et job som Blue Fox’ rigtigt gode sponsor IT Relation har stillet skarpskytten i udsigt. ”Jeg er rigtigt glad for den løsning vi sammen er kommet frem til, da det har været en stor del af mine overvejelser. Selvom jeg har levet og åndet ishockey så længe jeg kan huske, så er det vigtigt for mig, at jeg har en karriere ved siden af. Det var betingelsen for en forlængelse, og så er det jo bare superfedt at IT Relation stod klar med en attraktiv stilling til mig”, forklarer Lasse Lassen.

Lasse har spillet mere end 250 kampe for barndomsklubben Herning Blue Fox med 186 point til følge, og der er ifølge hovedpersonen selv slet ingen tvivl om, at filosofien som Blue Fox’ cheftræner Petri Skriko praktiserer passer perfekt til en spiller som Lasse. ”Jeg glæder mig super meget til at spille for Petri Skriko. Efter at have snakket nogle gange med ham, så føler jeg virkelig han har en god vision for holdet, som passer rigtigt godt til mig”, fortæller Hernings Lasse Lassen og fortsætter. ”Indtil videre synes jeg at vi ligner et rigtigt slagkraftigt hold, som tæller spændende navne – både spillere og trænere. Jeg er en spiller der selv kommer med en masse god energi, og skal med min erfaring også kunne hjælpe de unge spillere på holdet. Lige nu glæder jeg mig bare til at sæsonen går i gang igen, og tror det bliver en stor sæson for Herning Blue Fox. Personligt står min ambition helt klar – jeg går efter at vinde guld”, slutter Hernings målræv, Lasse Lassen.

Dermed runder Lasse Lassen mere end 400 kampe i den danske liga i starten af den kommende sæson, idet hans karriere også tæller optrædener for bl.a. Aalborg og Frederikshavn. Herudover har han også spillet udenlands i svenskerklubben Borås og australske Melbourne Ice. Meritterne er uendelige, og det er en god base med så erfaren en lokal spiller på sit hold, lyder det fra cheftræner Petri Skriko. ”Lasse er en vigtig signing for holdet. En stor del af et holds succes bygger på, at man som hold har en dygtig stamme af lokale spillere, som bidrager med kultur og ikke mindst vilje igennem den lokale stolthed. Lasse har stadfæstet hans kompetencer i den danske liga, og vi er glade for at det med hjælp fra IT Relation er hos os, at han kommer til at udfolde dem”, lyder det fra Herning træneren.