Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag aften er der dækket op til ishockey-fest på KvikHockey Arena, når Blue Fox tager i mod Frederikshavn White Hawks. Pucken smideskl. 19.30.

Blue Fox har fundet formen, og fundet en måde at lave mål på.Det er blevet til fire sejre i træk, og hele 23 mål i vores seneste fem kampe.Det har skabt fornyet tro på tingene i det midtjyske, hvor det hele pludselig ikke ser så sort ud mere. Men det gælder om at hænge i og ikke give slip, da det meget hurtigt kan vende igen.

 For ikke længe siden var top fire ikke noget man ville tænke på mere. Men sådan er det ikke helt længere. Situationen før kampen fredag er således, at Blue Fox med tre point, vil reducere afstanden op til Frederikshavn til ni point, og samtidig have en kamp i hånden. Samtidig vil man komme op på samme antal spillede kampe som Aalborg, og pludselig kun være seks point efter dem. Når man spiller i en liga hvor en sejr giver tre point, så er det pludselig ikke ret meget. MEN, det er selvfølgelig kun aktuelt, hvis Blue Fox henter tre point fredag aften.

Troen på at det kan lade sig gøre er uden tvivl til stede, og mon ikke også at spillerne er lidt ekstra tændte, nu hvor det er Frederikshavn der står på den anden side. De har nemlig været en rigtig træls modstander indtil videre i denne sæson. For i de tre kampe som er blevet spillet indtil videre, har de sådan set ikke været bedre, men de har fundet de små marginaler,som har gjort forskellen. De har vundet i både straffeslag og overtid, og såhar de vundet med 3-1, i en kamp hvor det sidste mål blev scoret 30 sekunder før tid. Blue Fox og Frederikshavn står rigtig godt til hinanden, men det er første gang i denne sæson at de skal mødes, hvor Blue Fox har fået gang ispillet. Så nu er det på tide at marginalerne tipper over til os.

Det bliver sidste kamp inden vi skal sige farvel til Albert Adamsen og Victor Andersen, der rejser med U20 landsholdet til Canada. Samtidig kan det også blive kampen hvor Blue Fox giver debut til vores nyeste spiller.Den canadiske angriber Mike Aviani. Det skal blive spændene at se hvad han kan byde ind med. Welcome to Herning.

Frederikshavn kommer lige fra en sikker sejr på 7-1 over et opgivende og modløst Herlev mandskab. I den kamp gjorde deres største profil Dale Mitchell comeback, så mon ikke også han er med i bussen til Herning fredag. Siden den kamp har ”Høgene” sagt farvel til deres svenske angriber Jens Henrik Tönjum. Han studerer i Göteborg, og begge parter fandt det bedst at stoppe samarbejdet. I stedet har klubben skrevet kontrakt med den canadiske angriber David Friedmann. Han startede faktisk sæsonen i Aalborg, men efter bare otte kampe skiftede han videre, da han ikke levere op til forventningerne.Men nu er han altså klar til at prøve kræfter med Metal Ligaen igen, og det forventes at han debutere fredag.

Så det er en kamp hvor der er vigtige point at spille for.Det er en kamp som får hele Kvik Hockey Arena til at stinke af revanche. Det er en kamp hvor unge spillere siger farvel og rejser til VM, og hvor nye(sandsynligvis) gør deres debut. Det er generelt en kamp som bare har det hele,og den spilles fredag aften kl. 19.30 på Kvik Hockey Arena.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.