Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Blue Fox rejste sig flot ovenpå 7-2 nederlaget hjemme i Herning, da de tog til Rungsted tirsdag aften og vandt 4-3, efter forlænget spilletid. Endnu en gang forhindrede Blue Fox to nederlag i træk. Sejren betyder at Blue Fox nu fører serien med 3-1, og dermed har muligheden for at spille sig i finalen, fredag aften hjemme på Kvik Hockey Arena. Pucken smides kl. 19.30.

Blue Fox kan åbenbart ikke tabe to kampe i træk. Sejren tirsdag aften i Hørsholm var endnu et bevis på det, og dermed er holdets længste nederlags-stime i denne sæson stadig på ganske acceptabel en kamp. Blue Fox viste stor moral, ved at gå på isen, og ikke være påvirket af kampen hjemme i Herning søndag, hvor rævene måske spillede en af de dårligste kampe i sæsonen. Kampen i Hørsholm var dog heller ikke en af de bedste, men i Play Off handler det ikke om at spille godt. Det handler om at vinde, og det gjorde Blue Fox.

Rungsted måtte igen indkassere et nederlag i overtid, igen var det på hjemmebane, og igen med 4-3. Det var også efter en kamp hvor de i den grad var med, og også i perioder var det bedste hold. De var foran to gange, og spillede alt i alt en god kamp. Men de små marginaler faldt ud til Blue Fox. Om det er held, eller om det er fordi Blue Fox lige har lidt mere. Det må være op til den enkelte at afgøre.

Vi er nu nået så langt, at der ikke rigtig er nogen hemmeligheder mere. De to hold kender hinanden, og vi har set gang på gang, at den forrige kamp, ikke betyder noget. Så når de to hold fredag indtager isen på Kvik Hockey Arena, så står der ikke 3-1 nogen steder. Så står der 0-0, og det hele er nulstillet. Blue Fox står med en fantastisk mulighed, for en fredag aften, og spille sig i finalen. Men mon ikke Rungsted gerne vil forhindre det?

Det er svært at komme med overraskelser på dette tidspunkt, i hver fald når det kommer til spillet. Men et sted man stadig kan overraske, det er på skadesfronten. Hvem er med? Marlo Koponen, Anders Poulsen, Michael Christensen, Robin Bergman og Marcus Olsson er nok de mest prominente navne. Er nogen af dem tilbage fredag?

Det er semifinale, og vi er oppe med 3-1. Det er fredag aften, og vi er på hjemmebane. Hvis det her ikke kan fylde Kvik Hockey Arena, hvad kan så? Lad os møde talstærkt op, så vi sammen kan stå så stærkt som muligt, og så vi sammen, kan tage næste skridt. Skridtet der vil sende os i top to i Metal Ligaen 2017/2018, og direkte ind i kampen om Prins Henriks Cup.

Det er fredag aften på Kvik Hockey Arena, og pucken smides kl.19.30.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.