Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Det er endnu ikke blevet til tre point for Blue Fox i denne sæson. Vi har været yderst tæt på to gange, men vi har manglet det sidste. På et eller andet tidspunkt må det dog komme, og tirsdag giver vi det et nyt forsøg. Kl. 19.00 smides pucken i Frøs Arena i Vojens, hvor SønderjyskE byder velkommen.

Søndag var en trist dag. Først kom det frem at hele Danmarks gamle Hankat, Kim Larsen, havde taget sit tøj, lukket sin dør, og sagt godnat. RIP. Senere på dagen udviklede Metal Ligaen sig således, at Blue Fox dumpede ned på sidstepladsen, uden selv at være i kamp. Holdene har spillet enten fem eller seks kampe, og Blue Fox ligger sidst. Det er helt surrealistisk. Man går sådan lidt og tænker, det må da være en fejl. Men den er desværre god nok.

Men vi kan ikke gå rundt og lade negativiteten vinde. Det er selvfølgelig nemmest, men det bringer os ingen vegne. Der er simpelthen ikke andet at gøre, end at arbejde endnu hårdere, og blive ved med at kigge frem af, og fokusere på det positive. Noget positivt kunne jo være, at der stadig kun er spillet ganske få kampe. Noget andet kunne være, at vi jo rimelig tydeligt kan se hvad det er der går galt. Når man kan det, så har man også noget helt klart at arbejde videre med. Lige netop ved kampen tirsdag kan vi også finde noget positivt, nemlig at vi ofte spiller gode kampe mod SønderjyskE. Om vi så får det resultat som vi håber på kan kun tiden vise, men vi står over for en modstander som vi plejer at spille godt i mod, og måske en god indsats kan være det der skal til.

SønderjyskE er også startet sæsonen lidt svingende. Man åbnede med to sejre over først Rødovre, og derefter de danske mestre fra Aalborg. Men efterfølgende er det blevet til tre nederlag i træk, til henholdsvis Odense, Frederikshavn, og senest Hvidovre, som søndag eftermiddag vandt med 4-3 efter straffeslag over de ”lyseblå”. Det placerer SønderjyskE på en sjetteplads, med syv point for fem kampe. Mario Simioni er tilbage i Sønderjylland, ligesom Patrick Galbraith også er at finde i målet igen, efter en del år i udlandet.

Blue Fox mod SønderjyskE, eller som tilfældet er tirsdag, SønderjyskE mod Blue Fox, plejer at være garanti for underholdning. Nu står vi samtidig med en situation, hvor begge hold halter lidt, og i den grad har brug for point. Det gør ikke kampen mindre interessant. Men presset er på Blue Fox, det må vi erkende. Der skal point på kontoen, hvis ikke den snor der er hægtet i toppen af Metal Ligaen, skal blive revet over. Lige PT. Er den i hvert fald spændt alt det ud den kan.

Pucken smides kl. 19.00 i Vojens tirsdag aften.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle