Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag aften er der i den grad dækket op til fest og et brag af en ishockeykamp, når Blue Fox hjemme på Kvik Hockey Arena tager i mod vores evige rivaler fra SønderjyskE. Dørene åbner som sædvanligt halvanden time før kampstart, og pucken smides kl. 19.30.

Det bliver desværre ikke en kamp hvor Blue Fox ”bare” skal gå ind og fortsætte stilen. For den fine stime på fem sejre i træk sluttede med et brag, da holdet tirsdag tabte med hele 4-1 ude til Herlev. Det var et rigtig ærgerligt og unødvendigt pointtab, som gør at vores jagt på top fire lige lider et knæk. Det var sådan set en tæt kamp, men Blue Fox blev straffet for deres manglende disciplin. Alle kan slå alle i Metal Ligaen, og ingen hold må undervurderes. Levere man ikke så taber man, og så er det lige meget om det er ligaens mest formstærke og formsvage hold der mødes. Blue Fox leverede ikke godt nok, og det blev straffet omgående.

Nu gælder det om at komme hurtigt tilbage på hesten, og få lagt dette hamrende unødvendige nederlag bag sig. En hjemmekamp mod SønderjyskE vil være en rigtig fin måde at slå tilbage på. Vi har jo set i de sidste mange kampe at Blue Fox godt ved hvad de skal gøre for at vinde, og som det er blevet sagt mange gange før, så plejer holdet at være klar, når det er SønderjyskE der står på den anden side af midten. Det bliver også kampen hvor Mike Aviani får sin hjemmebane debut for Blue Fox.

SønderjyskE kommer med selvtillid, og har nu to gange på kort tid sat Metal Ligaens tophold fra Rungsted til vægs. Tirsdag vandt de hjemme i Vojens med 3-1. Mario Simioni har i den grad fået styr på sine tropper, som levere yderst stabilt. Det er dog SønderjyskE der har revanche til gode mod Blue Fox. Sidst de to hold mødtes vandt Blue Fox med 4-1 i Vojens. Det var efter en lige kamp, hvor SønderjyskE dog i perioder vadet i chancer. Men Simon Nielsen var en mur, og hans mål var som forhekset. Så Blue Fox skal i den grad være klar fra start, for det er SønderjyskE med sikkerhed.

Det er fredag aften, og juleferien er netop skudt i gang. Det er årets julebrag, og det er Blue Fox mod SønderjyskE, det bedste Metal Ligaen kan levere. Det er Sønderjydernes første besøg i Herning i denne sæson, og dermed også deres første besøg på vores nye Kvik Hockey Arena. Det kan kun blive rigtig rigtig underholdende.

Pucken smides kl. 19.30.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Glædelig jul, og rigtig god kamp til alle.