37 år, klubrekord og et netop overstået verdensmesterskab på dansk grund er ikke nok for Herning kaptajnen, som tager endnu en sæson bag roret.

Daniel K. Nielsen er et eviggyldigt synonym med traditionsklubben Herning Blue Fox. Selvom han har spillet adskillige sæsoner i både Tyskland, Sverige og ikke mindst sine utallige landskampe for Danmark, så har han kun optrådt for Herning Blue Fox i den danske liga. Her har den 37-årige ishockeykaptajn optrådt i 15 sæsoner, og har den imponerende klubrekord med hele 700 kampe, som blev realiseret i sidste sæsons allersidste finalekamp.
Antallet af kampe fortæller historien om en stor klubmand og en dygtig spiller, hvilket også understreges af imponerende 428 point, hvilket nærmest er uhørt for en forsvarsspiller.

Derfor er det naturligvis også med stor glæde, at cheftræner Petri Skriko også til den kommende sæson kan bygge op omkring den bundsolide rekordindehaver. ”Daniel er meget vigtig for holdet. Han har en enorm rutine, men indgyder også stor respekt omkring ”klubben” på holdet. Kulturbærere som ham er ganske enkelt en sjældenhed, som kun ganske få klubber begaves med over tiden. Med et kig ned over hans meritter, så er det selvsagt en uhyre vigtig brik vi tilføjer både forsvaret og ikke mindst spillet op ad banen. Navnet og bedrifterne taler i bund og grund for sig selv”, fastslår cheftræneren.

Daniel Kofoed Nielsen går således ind til sin 16. sæson som en af Byens Rødder, og hvilken sæson det bliver for kaptajnen at bygge på klubrekorden med en nyrenoveret arena og et helt nyt setup i vente. Holdet er i høj grad bygget op omkring en stamme af lokale spillere, og krydret med dygtige og talentfulde danskere og ikke mindst udenlandske profiler, så ser den kommende sæson meget spændende ud for Daniel Nielsen og holdkammeraterne.