Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Normalt når der starter en ny dreng i klassen, skal man tage pænt i mod ham. Man skal gerne være venlig og hjælpsom. Det skal dog ikke være tilfældet fredag aften, når Blue Fox kigger forbi hos Metal Ligaens nyeste medlem, Hvidovre Fighters. Blue Fox skal være klar, og så skal de have tre point med hjem.

Blue Fox startede sæsonen rigtig godt. Det blev til en 3-0 sejr ude over SønderjyskE, i en kamp hvor Blue Fox spillede rigtig godt. De virkede klar, og fulde af spillelyst. Der er en rigtig positiv energi både i, og omkring Blue Fox for tiden, og det skal udnyttes, til at fortsætte den gode start.

Blue Fox skal være klar, og de må ikke undervurdere Hvidovre. De her ture på tværs af landet, og kampe i halvtomme haller i hovedstadsområdet, har før givet Blue Fox problemer. Det er der ikke plads til i denne sæson. Uden at være arrogant, så må kravet for Blue Fox være, at stå med seks point efter kampen fredag, og ni point efter kampen på søndag, hjemme mod Herlev.

Hvidovre er tilbage i Danmarks bedste række, denne gang under navnet Fighters. De har ikke fået den pointmæssigt bedste start på sæsonen. I første runde tabte de 4-3 ude mod Herlev, som man må forvente at de kommer til at kæmpe med. I deres anden kamp, spillede de faktisk en okay kamp, men måtte alligevel strække våben overfor SønderjyskE, som vandt 3-1. På holdet finder man Herning-drengen Sonny Hertzberg, som spillede i Blue Fox i sidste sæson.

Jagten på tre nye point finder sted fredag aften kl. 20.00 i Hvidovre. Der er ingen nemme kampe i Metal Ligaen, men vi er ikke bange for at påtage os favoritværdigheden. Det er en kamp vi skal vinde.

Rigtig god kamp til alle .