Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Blue Fox gjorde fredag aften det, som ikke mange havde troet på at de kunne. Nede med 3-0, og på udebane mod et stærkt spillende Aalborg hold med momentum, som er ubesejret på hjemmebane, og tilmed havde 4800 mennesker i ryggen. De tog til Aalborg og vandt 3-2. Dermed reducerede de serien til 3-1, og udskudte den ellers stort opdækkede guldfest, som der i den grad ellers var lagt op til. Sejren betyder at serien vender tilbage til Herning, og Kvik Hockey Arena, hvor pucken smides søndag kl. 15.00, til finale nummer fem.

Man må i den grad tage hatten af for Blue Fox. De gjorde i store træk hvad de skulle. De byggede på indsatsen fra tirsdag, og spillede endnu en gang deres bedste kamp i serien. De kom frem til flere store chancer, og stod generelt godt i banen. Man snakker altid om det første mål, og hvor vigtigt det er. Fredag aften lykkedes det endelig for Blue Fox at prikke den første ind, og pludselig viste måltavlen 0-3. Der kom dog i den grad spænding, for Aalborg fik reduceret to gange, og pressede voldsomt på for en udligning. Men denne gang hoppede pucken Blue Fox’ vej, og dermed blev finaleserien forlænget.

Det er klart at Blue Fox skal glæde sig over denne sejr. Der var igen fremgang, og det skal der bygges videre på søndag. Risikoen for at løbe ind i klubbens første 4-0 nederlag i en Play Off serie blev udryddet, og man sikrede sig endnu en hjemmekamp, hvilket er penge i kassen. Men vigtigere end noget er det selvfølgelig, at Blue Fox slog igen, og viste at de ikke ligger sig uden kamp. Aalborg får ikke guldet foræret. De står stadig med de bedste kort, men de skal stadig arbejde for det.

Nu venter der så en ny kamp, hvor vi ikke rigtig ved hvad der kommer til at ske. Kamp et og to, var med Aalborg på det hele, mens kamp tre og fire, har været noget mere lige. Fredag var marginalerne med Blue Fox, det skal de også være søndag, hvis serien skal forlænges yderligere. Aalborg er stadig kun en sejr fra guldet, og mon ikke de rigtig gerne vil have den allerede søndag, også selvom guldfesten nok ikke bliver helt lige så vild en søndag, som den ville være blevet en fredag. Men Blue Fox skal bygge videre på fremgangen, og så skal de fortsætte med at knokle rø….ud af bukserne. Nu har vi vist, at vi godt kan.

Vi ligger os ikke. Vi giver ikke op, og vi lever endnu. Søndag jagter vi endnu en gang det første mål, som vi håber kan føre endnu en sejr med sig. Hvem ved, pludselig er der mulighed for, at det faktisk kan blive ret spændene det her. Takket være en mandfolkepræstation fredag aften, er det i hvert fald ikke ovre endnu.

Vi ses til finalebrag på Kvik Hockey Arena på søndag. Pucken smides kl. 15.00.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.