Herning Blue Fox kan med stor glæde i dag offentliggøre, at man med hjælp fra en rigtig god sponsor har skrevet kontrakt for de næste 3 sæsoner med den udrejste angrebsprofil Morten Poulsen, som vender hjem til Byens Rødder.

Det er en forstærkning der er til at føle på, når blårævene igen får følgeskab af Herning drengen og landsholdsspilleren Morten Poulsen. Den 29-årige angriber vender med god hjælp fra en af klubbens sponsorer hjem til barndomsklubben efter 7 sæsoners fravær, hvor han sidst optrådte i sæsonen 2010-11, og vandt det danske mesterskab med Blue Fox mandskabet.
Netop den sæson husker mange for den evigt farlige angrebskæde med Kevin Gardner, Bryan Marshall og danske Morten Poulsen der tilsammen i 53 kampe lavede uhyrlige 256 point – altså næsten 5 point i gennemsnit pr. kamp! Den sæson satte Morten Poulsen med et fantastisk slutspil dansk rekord med flest point for en dansk spiller med hele 82 point.

Nu er Morten Poulsen tilbage på kendt is i barndomsklubben, og sammen med sin bror Anders Poulsen, der også gennem mange sæsoner har været en bærende profil hos Blue Fox. Kvik Hockey Arena er under renovering, og de mange positive vinde har bestemt også været en vigtig del i Mortens spekulationer.
”Jeg er virkelig glad for at være tilbage i Herning. Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg gerne vil komme tilbage og har også set frem til det. Holdet til den kommende sæson ser virkeligt spændende ud med en stor stamme af danske spillere, og herunder især lokale Herning drenge. Det er naturligvis dejligt, at så mange af ”byens rødder” er på holdet, men det er vigtigst at kvaliteten også er der, og det synes jeg virkeligt det ser ud til, så det bliver meget spændende”, fortæller den hjemvendte angrebsprofil og tilføjer.
”Lige nu er der så mange positive vinde fra klubben med den nye hal, en god organisation med et rigtigt godt trænerteam der bare ser ud til at have banket en rigtig god trup sammen. Jeg føler mig heldig, at vi kunne få alt til at nå sammen, også med at jeg nu så småt kan begynde at kombinere ishockeyen med en karriere udenfor isen ved hjælp af klubbens sponsornetværk. Derfor er jeg også glad for at fremtiden er på plads, og at jeg foreløbigt kan se frem til, at kunne bruge de næste 3 sæsoner hos Herning Blue Fox”, fortæller Morten Poulsen.

245 kampe i den danske liga, 356 kampe i udlandet i henholdsvis Sverige, Østrig og Finland og ikke mindst 151 kampe for det danske ishockeylandshold taler sit tydelige sprog om slideren Morten Poulsen. For selv om han er kendt som danskeren med rekorden for flest point i den danske liga, så er hans arbejdsfunktioner mange, og som en rigtig holdmand på isen træder han ind der, hvor holdet har brug for ham. ”Morten er en rigtig hårdt arbejdende angriber med en helt fantastisk attitude. Han arbejder stenhårdt i begge ender af banen, og er spilleren der knokler sig ind i alle de områder, hvor det gør ondt, men hvor de vigtigste kampe bliver taget for holdet. Han vil blive en drivkraft i vores angreb og på vores hold, og jeg synes det er helt fantastisk for klubben, kulturen i klubben og ikke mindst Morten selv, at han over de næste 3 sæsoner er at finde i Herning Blue Fox”, fortæller cheftræner Petri Skriko.

Kontrakten med Morten Poulsen er naturligvis betinget af den endelige godkendelse fra Dansk Ishockey Union. Morten støder straks herefter til truppen i forberedelserne til den kommende sæson. Herfra er blot tilbage at glæde sig over igen at kunne se trøje nummer 38 på Kvik Hockey Arena, når der er dømt fart, spænding og masser af mål!

Se offentliggørelsen i samarbejde med Herning Blue Fox’ officielle mediepartner – Mediehuset Herning Folkeblad LIGE HER