Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag aften skal Blue Fox igen i kamp, og uret har godt nok sagt Tik Tik en del gange siden vi sidste spillede på ”hjemmebane”. Kampen spilles i Sportscenter Silkeborg, som ikke ligger på hverken Langebro eller Jyllingevej, men der i mod på Århusvej. Pucken smides kl. 19.00.

Tirsdag aften svingede Blue Fox bussen forbi Rabalderstræde i Vojens, hvor det blev til sæsonens hidtil bedste præstation, og den anden sejr. Godt nok måtte der igen overtid til, men det blev trods alt til en sejr. Det var et Blue Fox hold som kæmpede bravt, og som sagt spillede deres bedste kamp hidtil. Nu gælder det om at bygge på det momentum, når Herlev kommer på besøg fredag. Det gælder om at vise, at kampen mod SønderjyskE ikke bare var endnu en god indsats mod netop dem. For dem har Blue Fox leveret mange af igennem tiden. Det gælder om at vise at der er fremgang, og at det også gælder mod et hold, som ofte er svære at spille godt i mod.

Herlev er ofte et trælst hold at spille i mod, da deres hoved ambition går ud på, at ødelægge deres modstanders spil. Men hvem ved, måske er det anderledes i år, nu hvor de pludselig er et tophold. Her i begyndelsen af sæsonen har de i hvert fald været Dem de andre ikke må lege med, eller måske nærmere ikke har villet. Herlev har overrasket alt og alle.

Blue Fox er en klub som er vant til Masser af succes, og vi vil højere op i tabellen. Men det kræver en ny solid indsats, for Herlev vil lege med i år, og kommer ikke til at forærer noget som helst væk. Starten på sæsonen har været hård for Blue Fox, og mon ikke at Petri Skriko flere gange har både tænkt og spurgt, Hvad gør vi nu lille du. Kampen tirsdag viste fremgang, og kan vi fortsætte den fremgang, så kan vi inden længe fortage et skarpt sving, væk fra De fortabtes avenue.

Vi er klar til en ny ”hjemmekamp” i Silkeborg, og nu er det på tide også at hente en sejr her. Der er plads til 800 tilskuere, og når der er gået 800 igennem døren, så bliver der lukket. Så vi håber at mange vil møde op, og bakke holdet op. De har brug for det, og med jeres hjælp, kan vi fortsætte udviklingen, og forhåbentligt fra nærmeste hold se at der bliver skabt Sød symfoni spillerne imellem. Skulle aftenen blive lang, det er jo fredag, så er der med sikkerhed et ledigt værelse på Byens hotel. Selvom vi ikke spiller hjemme i Herning, så er der stadig muligheder for forplejning. Om man kan Køb bananer kan kun tiden vise, men ellers så er der en ribben sandwich og lidt snacks.

Det er vores anden, og også næst sidste ”hjemmekamp” i Silkeborg, inden vi flytter hjem igen. Så Hvis din far gir dig lov så er det bare at møde op, og støtte holdet, i jagten på flere point, og en formkurve der går den rigtige vej.

SønderjyskE startede hyldesten af Kim Larsen i tirsdags, og fredag fortsætter Blue Fox stilen. Faktisk ligger vi lige et niveau mere på. Det bliver således den helt store Kim Larsen aften, med intet andet, end alt den fantastiske musik, som hele Danmarks Gavflab har givet os igennem de sidste mange årtier.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.