Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Ikke siden 15. marts har der været spillet ishockey på højeste niveau i Herning. Der har selvfølgelig været nogle træningskampe, men det tæller ikke rigtigt. Men nu er det endelig tid til igen. Tirsdag vender Metal Ligaen tilbage til Herning, og til Kvik Hockey Arena, når Blue Fox får besøg af ”The double” vinderne fra Rungsted. Pucken smides kl. 19.00.

Blue Fox fik en fantastisk start på sæsonen. Efter kampen i Vojens kunne de omkring 200 Blue Fox Supportere juble sammen med resten af holdet over en sejr på 2-1, som resulterede i tre point. Det var en hårdt tilkæmpet sejr, som først blev sikret bare syv sekunder før tid, da Morten Poulsen stod det rigtige sted, og scorede sit, og holdets andet mål. Set over 60 minutter var det måske ikke helt fortjent, men efter det vi oplevede i sidste sæson, så er det ret svært at have sympati med modstanderen i sådan en situation her. Fokus skal ligge på at Blue Fox kæmpede. At Simon Nielsen stod en rigtig stærk kamp inde i målet, og ikke mindst, at det, endelig var os, der var i stand til at score et sent mål. Det var os der trak det længste strå i de sidste sekunder. Det var en fantastisk følelse der gik igennem en, da målet til 2-1 blev scoret. Nu er vi endelig i gang med en ny sæson.

Nu gælder det så om at følge op på den fine start, når Rungsted kigger forbi tirsdag. Her venter der en modstander som vandt det hele i sidste sæson, og som Blue Fox ikke fik et eneste point i mod. Så her ligger der også noget revanche og venter. Nu er det os der er på hjemmebane, så mon ikke vi vil se et Blue Fox hold komme lidt længere frem på banen, og prøve at diktere slagets gang? I hvert fald mere end tilfældet var fredag. Nu har vi fået en god start på sæsonen. Nu gælder det om også at få en god start på hjemmebane.

Rungsted løber på isen i Herning til deres første kamp i Metal Ligaen i denne sæson. Holdet sad over i første runde grundet kampe i Champions Hockey League. Her har holdet nu spillet fire kampe, som alle er endt med nederlag. Men resultaterne skal man ikke ligge for meget i. På det niveau er alle danske hold oppe mod overmagten. Rungsted har fået testet sig selv af på højeste niveau, og kommer helt sikkert til Herning med fart i skøjterne. Ligesom Blue Fox, har Rungsted også flere nye som har skulle spilles ind på holdet. Flere af de store profiler fra sidste sæson er væk, og det skal blive spændende at se hvad Rungsted kan i år. For ingen tvivl om at de spillere de har hentet ind, er dygtige, men er det nok? I sidste sæson virkede Rungsted som en usårlig maskine, hvor alle leverede fra start til slut, og konstant tog de rigtige beslutninger. Kan de finde det igen?

En af de spillere der er kommet til, er Anders Poulsen. Så for første gang nogensinde skal vi altså opleve ham på Kvik Hockey Arena, i en anden dragt end den mørkeblå. Men for en kort stund, siger vi velkommen hjem.

Vi håber på stor opbakning til første hjemmekamp i lang tid, og til første hjemmekamp for vores ”nye” Blue Fox hold, som altså åbnede med en sejr i fredags. Pucken smides tirsdag kl. 19.00 på Kvik Hockey Arena.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle