I Herning har sæsonen 2017-18 været en stor ishockeyfest. Grundspilssejr, finaledeltagelse og ikke mindst ét af de bedste ishockey VM nogensinde. Glæden er stor og overskuddet ligeså.

Da den netop forgange sæson startede, løftede Blue Fox direktør Torben Skovsgaard sløret for en ny visionsplan, som skulle stabilisere holdet og ikke mindst sikre en konkurrence- og bæredygtig udvikling.
En gruppe af sponsorer med hjertet på helt rette sted stemte i, og sammen blev der skabt investorgruppen Vision 2020, som skulle bidrage med ekstra økonomi til den sportslige del, og til at skabe ro og ikke mindst store forventninger til, når man igen flytter ind i Kvik Hockey Arena efter en omfattende ombygning.

Første etape af visionsplanen er gået over al forventning, og det er med rette en stolt direktør der ser meget lyst på fremtiden: ”Vi har formået at løfte vores indtægter, og dermed skabe den ekstra økonomi der skal til, for at skabe sportslig succes. Ambitionerne i den netop overståede sæson var en plads til Final 4 og en finaleplads i slutspillet. Begge dele blev realiseret, og med en grundspilssejr oveni hatten, så er vi ovenud tilfredse”, fortæller direktør Torben Skovsgaard.

Overskuddet for sæsonen 2017-18 for Blue Fox Herning A/S er således på rundt regnet 1 million kroner, og den positive økonomiske og sportslige succes skal der holdes fast i. ”Når jeg ser tilbage på sidste sæson, så kan jeg konkludere, at vi har fået styr på først og fremmest økonomien, men også det sportslige setup, hvor trænerteamet Petri Skriko og Lubos Pisar har fundet en helt anden glæde frem i truppen end vi længe har set. De arbejder stenhårdt på konstant at optimere alle dele af både den træningsmæssige, kampmæssige og analytiske del, og så forstår de at motivere holdet. Det har været fantastisk at følge, og vi glæder os over, at trænertruppen også er identisk til den kommende sæson”, beretter Torben Skovsgaard og fortsætter.
”Sammen med Herning Ishockey Klub har vi skabt et stærkt fundament for fremtiden, hvor vi som det altid har været kendt i Herning, kan få glæde af en stærk stamme af lokale talenter. Det er en enestående ishockeykultur der har været med til at skabe det stærke fundament, den selvsamme kultur der også har været en stor faktor forud for det vellykkede ishockey VM i Danmark. Netop Ishockey VM og de synergier, som den succes kaster af sig, sammen med en for 55 millioner kroner nyrenoveret Kvik Hockey Arena i begyndelsen af sæsonen, det skal vi kunne profitere af. Derfor styrkede vi også salgsindsatsen op mod denne sæson, så vi med en stærk og arbejdsom administration kan fastholde succesen og være med til at skabe helt nye standarder for herningensisk og ikke mindst dansk ishockey. Vi glæder os til den kommende sæson, hvor Herning Blue Fox også byder sig til for en plads i den absolutte top, og hvor vi glæder os til at holde hockeyfest hver gang der er kamp i Kvik Hockey Arena”, slutter ishockeydirektøren.

De flotte sportslige- og økonomiske resultater kommer ikke af sig selv, så det er selvsagt en særdeles tilfreds bestyrelsesformand der kan glæde sig over, at have rundet millionen. ”Hårdt arbejde fra en velfungerende og særdeles dedikeret administration, et trofast publikum, utrættelige frivillige, en uforligneligt lokal opbakning fra erhvervslivet og en effektiv kommunal opbakning er den cocktail der har bragt os dertil, hvor vi er nu. Ingen af disse parametre er mere vigtige end andre. Det er tandhjul der arbejder sammen og har givet os troen på en lys fremtid og flere pokaler til skabet. Vi er og bliver Danmarks Hockey Hovedstad”, konkluderer en stolt Claus Sørensen, formand for Blue Fox Herning A/S.

For god ordens skyld skal det naturligvis understreges, at regnskabet der viser et resultat på lige over 1 million kroner skal godkendes endeligt på generalforsamlingen som afholdes ultimo august måned.