Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Tirsdag aften er der igen Metal Liga ishockey på Kvik Hockey Arena. Det sker når Frederikshavn White Hawks kommer på besøg, til et opgør som begynder 19.00.

Der er endnu en gang vigtige point på spil, og det gælder for begge hold. Denne uge kan meget vel afgøre om Blue Fox har en chance for at nå top fire. I de næste tre opgør møder man Frederikshavn to gange, som lige nu ligger på en delt andenplads, og så slutter man ugen af med liga-duksene fra Rungsted. Så vi går en uge i møde hvor Blue Fox i den grad skal finde det gode spil frem. I søndagens kamp så vi noget af det rigtige, da vi hjemme i Herning klaskede Odense. Det var måske også på en lidt billig baggrund, men Blue Fox var flere niveauer bedre end Odense, og sejren kunne snildt være blevet noget større. I flere perioder i spillet fem mod fem var det nærmest powerplay. Det skal gerne tages med ind til kampen tirsdag.

Her venter der nok noget mere modstand. Frederikshavn har overrasket en del i år ved at ligge så højt, men man må bare være ærlig og sige, at det er fortjent. De har spillet godt, og været stabile. De vandt også sæsonens hidtil eneste indbyrdes opgør mod Blue Fox. Netop den kamp, som også var sæsonens første må vække revanchelysten i Blue Fox truppen. Det var en kamp hvor Blue Fox spillede godt offensivt, men hvor en sløset defensiv endte med at koste. En 5-3 føring blev sat over styr, og så vandt Frederikshavn efter overtid. Der er sket meget siden den kamp, og nu jagter Blue Fox revanche.

Vi går en vigtig uge i møde. Vi går en uge i møde, hvor vi selv er med til at bestemme, om vi vil give os selv chancen for en højere placering. Vi skal være klar, vi skal være kloge, og vi skal bygge videre på det vi har gang i. Så har vi i den grad en chance. Den første af tre vigtige kampe spilles tirsdag aften hjemme på Kvik Hockey Arena, og modstanderen er Frederikshavn White Hawks. Pucken smides kl. 19.00.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.