Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Et fornemt grundspil er overstået, og kørt i garagen. Nu er tiden så kommet til det, som vi alle har ventet på. Det som det hele drejer sig om. Det som alle har øjnene rettet mod, når den første puck smides i september/oktober. Nogen mener ligefrem, at sæsonen først rigtigt begynder nu. Det er blevet tid til play off i Metal Ligaen, og Blue Fox åbner showet fredag kl. 19.30, hjemme på Kvik Hockey Arena, når Herlev Eagles kommer på besøg, til den første, ud af maksimalt syv kvartfinaler. DER ER GRATIS ENTRÉ.

Blue Fox var ustyrlige i grundspillet. En efter en blev modstanderne besejret, og pointene væltede ind på kontoen. Imponerende 110 point sluttede holdet på, hvilket er hele 15 point mere end Aalborg på andenpladsen. Man scorede flest mål af alle, og lukkede næst færrest ind. Man indtog top tre på topscorerlisten, og man sad klart mindst i straffeboksen. Det er svært at sætte en finger, på sæsonen hidtil.

Men hvor flot det end lyder, og hvor imponerende det er. Så er det nu historie, og lidt hårdt sagt, så kan det ikke bruges til noget som helst. Nu begynder play off, hvilket er en helt ny turnering. I realiteten, kan vi om halvanden uge stå, og kigge tilbage på en sæson, som har været en kæmpe fiasko. Men er absolut ikke planen. Den er derimod, at vi skal fortsætte med det, som til tider har gjort os nærmest uovervindelige, og så skal vi åbne serien fredag, med en sejr. Vi skal selvfølgelig også gerne videre, men nu tager vi lige en kamp af gangen. Det gælder om at hive sejren fredag, og komme godt fra land.

Blue Fox kunne som vinder af grundspillet vælge først, og uden at overraske ret mange, faldt valget på Herlev. Et hold som Blue Fox godt nok har tabt til på hjemmebane, men som vi trods alt har taget 11 ud af 15 point i mod. På trods af det, og på trods af Herlevs placering i grundspillet som nummer 10, hele 74 point efter Blue Fox. Så skal de tages top seriøst. De kæmper og arbejder, og sætter tacklinger der gør ondt. Blue Fox må ikke give dem troen på nogen som helst.
Herlev er tilbage i play off, efter et par års fravær. Det er de efter at have slået Odense ud af play in, efter tre sejre på stribe. En flot indsats af Herlev, at spille sig med, og en rigtig god start, for det nye play in system. Herlev kan spille frit, da ingen forventer noget af dem. De jagter det ”umulige”, og vil helt sikkert komme med en masse energi. De jagter også at forbedre Herlevs knap så imponerende play off historik. De seneste tre gange de har været med, er det samlet blevet til 0-12 i kampe.

Nu må det godt tage at blive fredag, for det er svært at vente længere. Både på og uden for isen har vi altså ventet længe nok nu. Lad os nu bare komme i gang, med det vi alle har ventet på. Den fedeste del af sæsonen, i verdens fedeste sport. Det er endelig blevet tid til PLAY OFF ishockey.

Det hele starter fredag på Kvik Hockey Arena. DER ER GRATIS ENTRÉ, så kom i god tid, da der forventes mange mennesker. Når kl. bliver 19.30 smides pucken, og så er showet i gang.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp, og rigtig godt play off til alle.