Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Et langt grundspil, som aldrig helt blev som håbet er overstået, og nu er vi så nået til det, som vi alle har ventet på. Afgørelsens time, PLAY OFF 2019. Blue Fox åbner på udebane i Aalborg, i en gentagelse af sidste års finalen. Serien begynder fredag kl. 20.00.

Vi gider ikke fokusere mere på grundspillet. Det er overstået, og lagt i glemmebogen. Nu gælder det om at kigge frem af, og fokusere på de opgaver der ligger og venter. Ingen af holdene i top tre ”turde” vælge Blue Fox, og så endte vi med at blive givet til Aalborg på fjerdepladsen. Det bliver uden tvivl en hård opgave, mod et stærkt og bredt Pirat-mandskab, som specielt på hjemmebane har det med at være rigtig giftige.

Men Aalborg har, lidt ligesom Blue Fox, kæmpet med at få tingene til at fungere i denne sæson. De sluttede godt nok i top fire, men de har alligevel haft deres at kæmpe med. Final4 på hjemmebane blev slet ikke den succes man havde håbet på, og i flere perioder har det også knebet med at få spillet til at hænge sammen. Det har også medført en fyring af holdets canadiske træner. I dag er det så en anden canadier, nemlig klubbens assistent træner der er blevet forfremmet til chef.

Aalborg har måske ikke præsteret helt så godt som håbet, men deres største udfordring har muligvis været dem selv. For det her hold bliver hele tiden holdt op mod holdet sidste år, og det er ikke en helt retfærdig sammenligning. For hvordan skal man kunne levere på samme niveau, som det eneste mesterhold man har haft i en menneskealder? Faktum er at Aalborg har et rigtig stærkt hold, som uden tvivl er en af bejlerne til mesterskabet i år. Der er ikke mange svage punkter på dette piratskib.

Vi har hele tiden sagt, at sæsonen først rigtigt begynder nu, og det skal vi så ud og vise. Vi har selv et rigtig stærkt hold. Vores bredde har ikke været stærkere i mange år, og kan vi stille op i stærkeste opstilling, så har vi kvalitet i alle fire kæder. Vi har været svingende i år, og der er ikke plads til at ramme vores bundniveau længere. Men vores topniveau derimod, det må vi meget gerne ramme. For når vi har gjort det, har vi kunne slå alle hold. Det er også en af årsagerne til at Blue Fox er bedre end både Aalborg og SønderjyskE indbyrdes.

Vi går et rigtig spændende play off i møde, hvor flere hold bejler til mesterskabet. Et af de hold er uden tvivl Blue Fox. Nu handler det om at få maskinen til at fungere. Det handler om at være klar, og om at levere. Vi har alt hvad der skal til. Nu gælder det om at bevise det.

Blue Fox Support sender et par busser afsted til Aalborg. Den udsolgte dobbeltdækker er sponsoreret af Hübsch – Danish home interior & design. Den anden bus er sponsoreret af Blue Fox Support. Der er stadig ledige pladser. Se mere på Blue Fox Supports facebookside.

Husk at Blue Fox spiller første hjemmekamp på Kvik Hockey Arena på søndag kl. 15.00, og her er der GRATIS ENTRÉ. Så lad os fylde hallen, og give spillerne den ultimative opbakning.

Nu kører bussen, så nu gælder det om at holde fast.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle