Blue Fox har fået lavet en helt ny hjemmeside, som kommer til at profilere Danmarks mest vindende ishockeyhold bedre end nogensinde før.

En del ting er allerede ændret til den kommende sæson, og nu føjer Blue Fox endnu noget nyt til listen. Bluefox.dk har fået en ansigtsløftning, hvilket sker af flere forskellige grunde.

For det første glæder vi os over en visuel bedre oplevelse, men manøvreringen har også fået et løft. På forsiden findes ganske få elementer, hvor naturligvis muligheden for at købe billetter og hvornår næste hjemmekamp er ligger højt på prioriteringen. Øverst på siden fortæller de forskellige sliders mulighederne for alt lige fra at se fart, spænding og masser af action, til selv at prøve det, hockeyevents, hvordan man bliver sponsor og naturligvis årets Bierfest. Denne del ændres efterhånden som der sker nye spændende ting.
Ønsker man specifikt at se kampprogram, truppen, nyheder osv., så manøvrerer man let rundt via den enkle menu i toppen, som altid følger med overalt på alle siderne.

Hjemmesiden har ligeledes fået dette udtryk, fordi man nu i ligeså høj grad kombinerer en hjemmeside med sociale medier som f.eks. Facebook, hvor rigtigt mange læser nyhederne først – man kan vel sige at hjemmesiderne rundt omkring er blevet sekundære ift. nyhedsstrømmen. Herudover er siden nu også blevet responsive, hvilket har været en høj prioritering, så bluefox.dk læserne kan få en kvalitativ side at navigere rundt på, hvad enten man sidder foran computeren, på en tablet eller sin telefon.

Vil du gerne sikre dig, at alle nyhederne lander hos dig i din mail indbakke med det samme de offentliggøres, så husk at tilmelde dig vores nyhedsmail allerede idag!

TILMELD DIG NYHEDSMAIL

God fornøjelse og på gensyn til den kommende sæson.