Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag aften gælder det den anden semifinale, i serien mellem Blue Fox og Rungsted. Kampen spilles i Hørsholm, hvor Rungsted har hjemmebane, og pucken smides kl. 19.30. Blue Fox går ind til kampen foran 1-0 i serien, efter de åbnede med en 5-1 sejr hjemme på Kvik Hockey Arena tirsdag aften.

Blue Fox fik en rigtig god start på semifinalen. I de første 40 minutter spillede holdet en rigtig fin omgang ishockey, og på typisk Blue Fox-manér, kørte offensiven på, med mål som resultat. Scorer man fem mål i en semifinale, så vinder man ofte kampen. Vores finske topscorer fra grundspillet, Toni Kallela, fortsætter sin forrygende sæson, og åbnede serien med fire point, fordelt på to mål og to assists. Dermed gik han forbi hold og kædekammeraten Lasse Lassen, og er nu også topscorer i Play Off.

Selvfølgelig er der også ting der skal arbejdes med. I store perioder af tredje periode blev vi presset alt for langt tilbage. Vi har ikke holdet til at gå ned i tempo, spille defensivt, og ”dræbe” kampene. Det er ikke vores stil. Vi må ikke tillade Rungsted at komme ned bag vores forsvar, for de har nogle flere kilo på kroppen, og så har vi svært ved at få dem ud igen. Den mere defensive stil medførte også flere uprovokerede fejl i egen zone. Vi skal kører på, med masser af fart, og kommer vi under pres, så gælder det bare om at spille sikkert. Pucken skal bande ud.

Rungsted var i problemer når vi satte tempo på. Men de fik også vist, både Blue Fox og dem selv, at får de kampen over på deres præmisser, så kan de være med. Det er her bedst-af-syv bliver spændende. For hvem er taktisk stærkest her. Hvem magter at få kampen spillet, som man gerne selv vil have det? Der venter med sikkerhed en spændene kamp fredag aften.

Blue Fox kan se frem til stor opbakning, da Blue Fox Support sender en fyldt dobbeltdækker af sted, og da der helt sikkert også vil troppe nogle Herninggensiske tilflyttere op. Så er det op til spillerne at være klar, og til at lade bus-benene blive ude i bussen.

Vi kæmper for en 2-0 føring, og et fremragende udgangspunkt, inden hjemmekampen på søndag. Pucken smides kl. 19.30.

Byens rødder – Midtjyske vilje. Rigtig god kamp til alle.