I Herning er der de seneste år sket en masse spændende forandringer. Nyrenoveret hal, ny sportslig konstellation, og nu er der endnu en stor overraskelse på vej.

Herning Ishockey Klub og Herning Blue Fox er nemlig blevet enige om, at forene sig under ét og samme navn. Klubberne vil stadig fungere som to selvstændige klubber med hver deres bestyrelse, men navnet og spillerdragterne vil være det samme, et tiltag man tror på vil give den helt rette lokalfølelse både blandt spillere, trænere, sponsorer, fans og de mange hjælpsomme hockeyforældre i klubben.

Derfor vil det fra i dag blive almindelig kendt, at Danmarks mest vindende ishockeyhold fremover vil komme til at hedde Herning Purple Fox. Det nye navn betyder ikke at man som sådan vil lave et nyt logo, men det er naturligvis klart, at man lader de lilla farver erstatte de tidligere blå.

Spillerdragten bliver naturligvis også lilla, når rævene spiller på hjemmebane. Uniformen til den kommende sæson er allerede kreeret, og som i kan se på billedet, har én af klubbens lokale rødder, Morten Poulsen allerede fået lov at prøve de fine nye klæder.

Cliff Skov Olesen fra Herning Purple Fox glæder sig over, at have været med i processen omkring en så revolutionerende del af klubbens samlede historie. ”Det er altid spændende at være med til at skabe noget nyt, og specielt i en klub med så lang og flot en historie. Jeg føler vi her har skabt noget, som alle i og omkring klubben kommer til at tage godt imod. Vores udstyrsleverandør Bauer var i hvert fald straks med på idéen, så Bauer har specialproduceret lilla handsker til hele klubben. De mener endda det vil være et produkt de ser som en storsælger til resten af verden”, fortæller marketingchefen og fortsætter. ”Vi skyder den kommende sæsons første hjemmekamp i gang med at spille på lilla is, der har den lokale brugsforening været flinke at sponsorere frugtfarve som vi kan blande i vandet i ismaskinen. Igen viser det bare, at rigtigt mange kan se hvor fantastisk et tiltag dette er, og det varmer helt ind i vores lilla-gule hjerter.”

Tillykke til Jer alle med denne skønne forårsnyhed.