Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Fredag løber Blue Fox på isen for sidste gang i 2017 hjemme på Kvik Hockey Arena. Modstanderen er Hvidovre, og pucken smides kl. 19.00.

Blue Fox er i storform lige nu, og jagter deres sjette sejr i træk. Onsdag aften leverede holdet en stor præstation, da de vandt 3-2 ude over et godt kørende Frederikshavn-hold. Blue Fox tog fem udvisninger, uden at det resulterede i mål. Omvendt var de selv kyniske. Tre udvisninger til hjemmeholdet, blev omsat til tre mål. Dermed den femte sejr i træk, og nu et hul på 10 point ned til Frederikshavn.

Fredag gælder det så Hvidovre. Et hold som Blue Fox på udebane har besejret stensikkert. 10-1 og 5-0 er det blevet til. I de to holds eneste møde i Herning, vandt Blue Fox også, men det blev kun til 4-3, efter en 3-0 føring var sat over styr. Så det er et hold, Blue Fox skal tage meget seriøst.

Hvidovre kommer til Herning med et nederlag. Onsdag tabte de hjemme med 5-1 til SønderjyskE. Hvidovre har gjort det bedre end nogen havde forventet. Men de ligger sidst, og skal de hente Herlev, skal der nogle point på kontoen. Siden den flotte 1-0 sejr ude over Odense 16. december, har de tabte tre kampe i træk.

Den ligger lige til højrebenet for Blue Fox. Et formstærkt tophold, på hjemmebane mod et formsvagt bundhold. MEN, dette er Metal Ligaen, og hvis der er noget vi har lært, så er det at intet kan forudsiges. Intet er givet på forhånd. Der skal spilles om det, og det skal der også fredag aften i Herning. Det er året sidste hjemmekamp, så lad os alle være med til at skyde det nye år ind med manér.

Pucken smides kl. 19.00, også selvom det er fredag, så er det kl. 19.00.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.