Skrevet af: Anders Skou Agerlund

Kampene kommer som perler på en snor, og fredag skal vi på den igen. Hjemme på Kvik Hockey Arena gælder det jagten på tre nye point, når Herlev Eagles kommer på besøg. Pucken smides kl. 19.30.

Blue Fox bliver ved med at vinde for tiden, men det er kun lige med det yderste af neglene, at sejrene kommer i hus. Alle ved at man ikke kan undervurdere, og at man ikke kan tage noget for givet. Alligevel virkede det lidt om som at Blue Fox ikke var klar, da de tirsdag gæstede bundholdet fra Hvidovre. Det var tæt på at koste, men to mål i de sidste 93 sekunder sikrede alligevel sejren. En ikke særlig imponerende præstation af Blue Fox, og så måske lidt alligevel. For Blue Fox har haft lidt svære ved at score mål på det sidste. Det har knebet en smule mere med skarpheden, og pointene er ikke kommet lige så overbevisende som tidligere på sæsonen. Så at holdet alligevel formår at blive ved med at vinde, også selvom de har en skidt dag. Det er flot. Vi har et hold i denne sæson, som ganske enkelt bare ikke giver op.

Tirsdag var vi igen desværre ramt af en del afbud. Ud over de langtidsskadet spillere som Uldall, Poulsen og Mølgaard, så var ”lille” Daniel stadig ikke med, samtidig med at både Simon Wiuff og Christian Silfver, heller ikke var kommet sig, oven på deres uheld fra hjemmekampen mod Frederikshavn. Vi får virkelig testet vores bredde i denne sæson.

Fredag gælder det så Herlev, som nok ikke var kede af, at se Blue Fox score to sene mål i tirsdags. Det betød nemlig at deres afstand ned til Hvidovre, forblev på seks point. Herlev tabte selv 2-5 hjemme til Esbjerg. Det selvom Herlev kom ud som lyn og torden, og var foran 16-3 i skud, efter godt 10 minutters spil. Herlev har haft deres bedste sæson i mange år, og ligger til at gå i play in.

Blue Fox har vundet tre af de hidtil fire indbyrdes opgør i denne sæson, men sidst Herlev var på besøg i Herning, var det dem der trak det længste strå, og vandt 3-1. Det hverken kan eller vil Blue Fox have siddende på sig. Fredag er det tid til revanche.

Vi jagter tre point mere til vores førsteplads. Vi er 12 point foran Aalborg, og der er 21 tilbage at spille om. Vi har det hele i vores egne hænder. Ørnen er et fredet dyr, dog ikke på Kvik Hockey Arena fredag aften, fra 19.30, og ca. to timer frem.

Byens rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle.