Om Erhvervsklubben

En succes historie igennem mere end 15 år

Erhvervsklubben Herning Ishockey, EHI blev stiftet i 1990 af en lille gruppe lokale erhvervsfolk med stor hockeyinteresse. Klubben blev hurtigt et tilløbsstykke og havde med det samme 40-50 medlemmer. Midt i 90’erne blev lokaliteterne udvidet, så medlemstallet kunne stige i takt med de flotte sportslige resultater på isen i Blue Fox, og klubben havde nu mere end 100 medlemmer.

I 2002 tog bestyrelsen i EHI og Blue Fox en stor og visionær beslutning, idet man opførte et helt nyt og topmoderne erhvervsklub lokale med plads til mere en 200 spisende gæster – alt i AV udstyr, egen scene, internt TV på stor skærm, m.m. I sommeren 2011 er lokalet blevet yderligere moderniseret, bl.a. med runde borde, der gør det endnu nemmere at netværke. Fremadrettet vil Erhvervsklubben efter renovering af Herning Isstadion september 2018 stå med et topmoderne Erhvervsklub lokale, som kan have op til 500 spisende gæster til en Blue Fox kamp.

Omdrejningspunkt for det lokale erhvervsliv

Erhvervsklubben er desuden kendt for til alle hjemmekampe, at kunne tilbyde spisning, og har desuden sine månedlige arrangementer, hvor alle medlemmerne med ledsager inviteres til middag med efterfølgende gæstetaler eller foredragsholder. Gennem årene har vi haft besøg af mange prominente personer, bl.a. Jason Watt, Arne Nilsson, den amerikanske ambassadør James P. Cain, Sepp Piontek, Rasmus Tantholdt, Søren Gade, Jan Gintberg, Line Baun, m.fl.